Elektronik Ryzen 5 5500 - GTX 1660 Super sistem 9690.85 TL

Onun yerine üstüne ekleyip aşağıdaki sistemi almak daha mantıklı olabilir.
Yukarıdaki sistem 12.370,47 TL tutuyor. Belki anakart değiştirilip İ3 12100F'de alınabilir. Ekran kartı daha iyi olsun diye ramin, güç kaynağının ve SSD'nin kötü olmasına razıysanız aşağıdaki sistemi alabilirsiniz.
Kasa kötü.

Tamam sizde başka bir kasanın linkini gönderin belki birinin işine yarar.

INTEL I3 12100F-MSI RTX3050 VENTUS-MSI H610M BOMBER-MSI 500GB SSD-16GB RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da @Phanzox hocam :)

Son düzenleme:
Kral 1 hafta önce 6200 TL'YE
Ryzen 3 3100 RX 5500 XT li kasamı sattım Corsair 8 ram Asus b450M K ii anakart
Bütçesi düşük olan arkadaşlar ikinci el alabilirler , rtx 2060 ekran kartlı sistem toplamak Max 9k ya toplanır temiz ikinci el parçalar ile bazen itopya gibi firmalarda çok uygun sistemler çıkıyor ama temiz ikinci el sistem toplamak ucuz sistem almaktan iyidir

İşlemciyi Ryzen 5 5500 yapınca bu fiyat ortaya çıkıyor. Eksi olarak SSD ve PSU diyebilirim ancak bütçesi bundan yukarı çıkamayacak kişiler için güzel bir sistem.
Beğenmedi atanlar bu fiyata daha iyi bir sistem varsa atabilir.

İşlemciyi R5 5500, anakartı MSI B450 Tomahawk Max ll SSD diyide 512 yaparak almıştım Forza harizon 5 de 70 dereceyi geçtiğini görmedim FIFA 23 de akıcı bir şekilde kasma donma yok şu an memnunum ayrıca ben aldığımda ekran kartının markası Afox'du.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı