womanizer217 Hectopat Katılım 3 Mayıs 2022 Mesajlar 420 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mayıs 2023 #1 RAM Kingston Fury 2x8 3200 MHz cl16 SSD veya HDD modeli KINGSTON SNVS500G 512GB Ekran kartı AMD HD 7350 Anakart B450M S2H İşlemci Ryzen5 5500 PC'me Mac kurmak istiyorum ama Windows ile Dual boot olmaması mümkün mü? Ve sistem özelliklerim en son Mac sürümünü çalıştırmak için yeterli mi? womanizer217 dedi: PC'me Mac kurmak istiyorum ama Windows ile Dual boot olmaması mümkün mü? Ve sistem özelliklerim en son Mac sürümünü çalıştırmak için yeterli mi? Genişletmek için tıkla... Başlıkta dual boot yazıyor ama dual boot istemiyorum Son düzenleme: 5 Mayıs 2023
PC'me Mac kurmak istiyorum ama Windows ile Dual boot olmaması mümkün mü? Ve sistem özelliklerim en son Mac sürümünü çalıştırmak için yeterli mi? womanizer217 dedi: PC'me Mac kurmak istiyorum ama Windows ile Dual boot olmaması mümkün mü? Ve sistem özelliklerim en son Mac sürümünü çalıştırmak için yeterli mi? Genişletmek için tıkla... Başlıkta dual boot yazıyor ama dual boot istemiyorum
5 566156 Kilopat Katılım 22 Temmuz 2022 Mesajlar 5.912 Makaleler 19 Çözümler 71 5 Mayıs 2023 #2 Ekran kartının güncel sürümler de desteği yok. Yani Ventura gibi. Ama eski sürümleri kurabilirsin. Yama ile belki Ventura da çalıştırabiliriz. Artı 0 Eksi
Ekran kartının güncel sürümler de desteği yok. Yani Ventura gibi. Ama eski sürümleri kurabilirsin. Yama ile belki Ventura da çalıştırabiliriz.
KS KS womanizer217 Hectopat Katılım 3 Mayıs 2022 Mesajlar 420 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mayıs 2023 #3 566156 dedi: Ekran kartının güncel sürümler de desteği yok. Yani Ventura gibi. Ama eski sürümleri kurabilirsin. Yama ile belki Ventura da çalıştırabiliriz. Genişletmek için tıkla... Hayatımda bu ekran kartı kadar bela bir şey görmedim hocam saolun cevap için Artı 0 Eksi
566156 dedi: Ekran kartının güncel sürümler de desteği yok. Yani Ventura gibi. Ama eski sürümleri kurabilirsin. Yama ile belki Ventura da çalıştırabiliriz. Genişletmek için tıkla... Hayatımda bu ekran kartı kadar bela bir şey görmedim hocam saolun cevap için
yusufklncc Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Ocak 2020 Mesajlar 3.889 Makaleler 22 Çözümler 63 Yer İstanbul 5 Mayıs 2023 #4 OCLP ile Ventura kurabilirsin. Metal desteği var ekran kartının. Ama ondan önce bir şeyden emin olmak lazım. GPUZ dan fotoğraf atar mısın? Son düzenleme: 5 Mayıs 2023 Artı 0 Eksi
OCLP ile Ventura kurabilirsin. Metal desteği var ekran kartının. Ama ondan önce bir şeyden emin olmak lazım. GPUZ dan fotoğraf atar mısın?
claus Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Katılım 1 Aralık 2014 Mesajlar 36.373 Makaleler 60 Çözümler 814 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mayıs 2023 #5 HS istersen bir deneme yapabilirsin ama VGA ise hiç bir şekilde deneyemezsin. Yada uyumlu bir GPU edinebilirsin. Artı 0 Eksi
HS istersen bir deneme yapabilirsin ama VGA ise hiç bir şekilde deneyemezsin. Yada uyumlu bir GPU edinebilirsin.
KS KS womanizer217 Hectopat Katılım 3 Mayıs 2022 Mesajlar 420 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Mayıs 2023 #6 claus dedi: HS istersen bir deneme yapabilirsin ama VGA ise hiç bir şekilde deneyemezsin. Yada uyumlu bir GPU edinebilirsin. Genişletmek için tıkla... Hs nedir hocam bu arada monitoru vga girisle kullaniyorum ama hdmi cikisi da var ekran kartinin Artı 0 Eksi
claus dedi: HS istersen bir deneme yapabilirsin ama VGA ise hiç bir şekilde deneyemezsin. Yada uyumlu bir GPU edinebilirsin. Genişletmek için tıkla... Hs nedir hocam bu arada monitoru vga girisle kullaniyorum ama hdmi cikisi da var ekran kartinin
5 566156 Kilopat Katılım 22 Temmuz 2022 Mesajlar 5.912 Makaleler 19 Çözümler 71 7 Mayıs 2023 #7 High Sierra. VGA ile High Sierra sıkıntı çıkarabilir. HDMI kullanman daha sağlıklı olur. Artı 0 Eksi
KS KS womanizer217 Hectopat Katılım 3 Mayıs 2022 Mesajlar 420 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Mayıs 2023 #8 566156 dedi: High Sierra. VGA ile High Sierra sıkıntı çıkarabilir. HDMI kullanman daha sağlıklı olur. Genişletmek için tıkla... Hocam zaten ekran kartimdan dolayi kuramiyorum macOS. Artı 0 Eksi
566156 dedi: High Sierra. VGA ile High Sierra sıkıntı çıkarabilir. HDMI kullanman daha sağlıklı olur. Genişletmek için tıkla... Hocam zaten ekran kartimdan dolayi kuramiyorum macOS.
5 566156 Kilopat Katılım 22 Temmuz 2022 Mesajlar 5.912 Makaleler 19 Çözümler 71 7 Mayıs 2023 #9 womanizer217 dedi: Hocam zaten ekran kartimdan dolayi kuramiyorum macOS. Genişletmek için tıkla... Hayır sadece yeni sürümleri desteklemiyor. Ayrıca uyumsuz olması kurmana engel değil. Artı 0 Eksi
womanizer217 dedi: Hocam zaten ekran kartimdan dolayi kuramiyorum macOS. Genişletmek için tıkla... Hayır sadece yeni sürümleri desteklemiyor. Ayrıca uyumsuz olması kurmana engel değil.
yusufklncc Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Ocak 2020 Mesajlar 3.889 Makaleler 22 Çözümler 63 Yer İstanbul 7 Mayıs 2023 #10 Ekran kartın maksimum High Sierra destekliyor. Ama istersen OCLP ile Metal desteği olmadan Ventura deneyebilirsin. Artı 0 Eksi
Ekran kartın maksimum High Sierra destekliyor. Ama istersen OCLP ile Metal desteği olmadan Ventura deneyebilirsin.