Arkadaşlar merhaba, yeni aldığım Ryzen 5 5500 RX6600 sistemime ilk kez Windows yüklüyorum. Diğer bilgisayarımda Windows Media Creation Tool ile flash belleği hazırladım. Yeni bilgisayardan 1.sıraya UEFI flash belleği alıyorum ve Windows kurulumunun başında şimdi yükle dedikten sonra bu hatayı alıyorum. BIOS'tan CSM devre dışı bıraktım, vdm ayarı bulamadım herhalde Intel'ler için o. Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.
Hocam port değişince etki etmedi. Sorun sanırsam flash'ı değil de SSD'yi görmemesi. Ben öyle anladım en azından. Çünkü yükleme aygıtınız olan USB'yi çıkarabilirsiniz diyor.
Hocam port değişince etki etmedi. Sorun sanırsam flash'ı değil de SSD'yi görmemesi. Ben öyle anladım en azından. Çünkü yükleme aygıtınız olan USB'yi çıkarabilirsiniz diyor.
hocam başka flash belleğe media creation tool ile yükledim aynı şekilde, rufus kullanmadan. Bu sefer oldu. Belki de flash bellekte bir sıkıntı vardı. Teşekkür ederim.
hocam başka flash belleğe media creation tool ile yükledim aynı şekilde, rufus kullanmadan. Bu sefer oldu. Belki de flash bellekte bir sıkıntı vardı. Teşekkür ederim.