Ryzen 5 5500 sistem görüntü vermiyor

Daha fazla  
Öncelikle BIOS güncellemesini yaptım şu anlık sistemde ekran kartı yok ama benim eski kartlarim var onlari takınca ilk önce normal bip sesi sonra bir uzun 3 kisa bip sesi geliyor. 4 tane eski ekran kartım var hepsinin bozuk olmasi biraz garip geldi.

Son düzenleyen: Moderatör:
Birkaç kere sistemi yeniden başlat istersen, ben yeni ekran kartı taktığımda öyle yapmıştım anca algıladı

Dediğim gibi anakart da CSM kapalı olabilir, CSM kapalı iken görüntü almak için UEFI bir kart takıp CSM'yi açmanız gerekiyor, şu anki sorunun ilk ihtimali bu.

Şu an arkadaşın PC'si de aynı şekilde onda APU vardı o da açılmıyor.

APU ile anakarttan görüntü alabiliyor mu?
Alabiliyorsa onda CSM'yi açmayı deneyin.

Alamıyoruz neden böyle olduğu hakkinda bir bilginiz var mı sabah çalışıyormuş şimdi ise böyle.

Alamıyoruz neden böyle olduğu hakkinda bir bilginiz var mı sabah çalışıyormuş şimdi ise böyle.

Arkadaşın PC bozmuş gibi oldum şimdi kotu hissediyorum.

Arkadaşın PC bozmuş gibi oldum şimdi kotu hissediyorum.

APU takılı sistemden ekran kartını sök, PSU elektrik kablosunu çıkar, anakart üstünde BIOS pili var onu çıkar 1 dakika sonra geri tak, sonra görüntü kablosunu anakarta takıp, sistemi aç görüntü gelirse bilgi verirsin.

Düzelmedi.

Başka tavsiyen var mı?

Son düzenleme:
Ekran kartsız APU'dan görüntü gelmesi lazım, görüntü kablonuzda, sorun olmuş olabilir.

Bilgisayarciya götürmeye karar verdik.

Ekran kartsız APU'dan görüntü gelmesi lazım, görüntü kablonuzda, sorun olmuş olabilir.

Gittik ve hiçbir şey yapmadı ama açıldı 50 lira geçirdi teşekkür ederim.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…