Ryzen 5 5500 sistemde CS:GO düşük FPS

UfukOg

Centipat
Daha fazla  
İyi günler herkese geçende konu açmıştım yeni sistem alırım bir sıkıntı olur mu? Diye parçalardan dolayı şimdi de birkaç değişik şeyler oldu anlamadım. Ben de size sormak istiyorum.
Sistem.

Ryzen 5 5500.
Gigabyte A320M sh2.
8x2 3200MHz.
Sapphire RX 6600.
600W 80+

Şimdi YT de videolara baktığımda CS 1080p Low ayarlarda 280-360 FPS ortalama ise 300FPS aldığını gördüm bende CS indirdim direkt oyuna girdim 1080p Low da 200'ü zor gördüğümü fark ettim yani şu an ne yapacağımı bilmiyorum. Yardımcı olur musunuz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Şimdi şöyle. Ayarlarda işlemci çekirdeğini kullan diye ayar var onu açmanız lazım.

Ayrıca CSGO için başlatma seçenekleri girmeniz lazım. Google'dan bulursunuz.

Onun dışında FPS arttıran bir şey yok. Bunlar bile +50FPS verir diye düşünüyorum. Onun da dışında CSGO'da 1080p değil 1280x1024 gibi 4:3 çözünürlükte FPS değerlerine bakmanızı öneririm.

Hocam görev yöneticisinden arkadaki dosyaları kapatmayı denedinizmi?
Reis arkadaki dosyalar kapalı ama güncelleme yapmadım hiç berki ondan olabilir mi ekran kartı güncelemiştim ama diğer şeylere bakmadım

Şimdi şöyle. Ayarlarda işlemci çekirdeğini kullan diye ayar var onu açmanız lazım.

Ayrıca CSGO için başlatma seçenekleri girmeniz lazım. Google'dan bulursunuz.

Onun dışında FPS arttıran bir şey yok. Bunlar bile +50FPS verir diye düşünüyorum. Onun da dışında CSGO'da 1080p değil 1280x1024 gibi 4:3 çözünürlükte FPS değerlerine bakmanızı öneririm.
Peki, şimdi bakıcağım işlemci çekirdeği ayarına diğer anlattıklarınızı yapmıştım önceden

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı