Ryzen 5 5500 ve RX6600 sisteme PSU önerisi

idontcaremir

Femtopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
AMD Ryzen 5 5500
Asrock A520M-HVS
Asrock Radeon RX6600
Everest Mega V2 Mesh
Enermax Max Pro III 700W
Bende de bu kasa ve PSU var. AMD Ryzen 5 5500 ve RX6600 sistem. Bu PSU'nun yerine ne önerirsiniz?

Arkadaşlar konudan bağımsız olarak ayni sistemde 600W Rampage PSU kullanıyorum dalga geçmeyin Fortnite PUBG veya bazen baska oyunlar oynarken cokuyor PC acik kalıyor ve ekran gidiyor PSU'dan kaynakli olabilir mi olabilirsede arkadas almasin.

Bütçe? Bu psu ne?
@Letho4141 arkadaşın konusuna yazmıştım ama uyarı yedim ve yeni konu olarak açılmış. Everest'in 550W'luk PSU'u. Bütçe 3-4 bin.

Ne zamandır beri kullanıyorsunuz benimki 1 yıl olacak hala bir sorun görmedim ama internete araştırdığımda insanlar çok kötülüyor :(
1.5 sene oldu. PC kapalı iken PSU'ya kulağımı yaklaştırınca bir ses duyuyorum uzun zamandır var bu ses, cızırtı değil.Arkadaşımda da aynı sistem ve psu var onda bu ses yokmuş. Onun haricinde bir sorun yaşamadım. Bunun büyük bir sorun olup olmadığını bilmiyorum. Bilen arkadaşlar aydınlatırsa sevinirim.

@Letho4141 arkadaşın konusuna yazmıştım ama uyarı yedim ve yeni konu olarak açılmış. Everest'in 550W'luk PSU'u. Bütçe 3-4 bin.

1.5 sene oldu. PC kapalı iken PSU'ya kulağımı yaklaştırınca bir ses duyuyorum uzun zamandır var bu ses, cızırtı değil. Arkadaşımda da aynı sistem ve PSU var onda bu ses yokmuş. Onun haricinde bir sorun yaşamadım. Bunun büyük bir sorun olup olmadığını bilmiyorum. Bilen arkadaşlar aydınlatırsa sevinirim.

Senin sistemine 550W yeter ama kaliteli PSU almak lazım. İleriye dönük en azından 750W alırsan mantıklı olur buna bakabilirsin.
https://www.akakce.com/power-supply...id=0AAAAADsWTCziutojAxcZZ18e2kmIiaTsw#m-n-std

Al geç bedava.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı