Ryzen 5 5600 alınır mı?

Doğan_25

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar bütcem sınırlı. Ryzen 5 5600'ü 4227 TL'ye gördüm sizce alınır mı? Troy versiyonu alacağım. Fanı zaten bende var. İleriki zamanda kule tipi soğutucuya geçeceğim. Cevaplarınızı bekliyor olacağım.

• Ekran Kartı: RX 580 Nitro+ 8GB
  • İşlemci: Ryzen 5 1600 (12nm)
  • Anakart: A320M Pro
  • RAM: 16GB (2×8GB) DDR4
  • Güç Kaynağı: 550W PSU

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar bütcem sınırlı. Ryzen 5 5600'ü 4227 TL'ye gördüm sizce alınır mı? Troy versiyonu alacağım. Fanı zaten bende var. İleriki zamanda kule tipi soğutucuya geçeceğim. Cevaplarınızı bekliyor olacağım.

• Ekran Kartı: RX 580 Nitro+ 8GB
  • İşlemci: Ryzen 5 1600 (12nm)
  • Anakart: A320M Pro
  • RAM: 16GB (2×8GB) DDR4
  • Güç Kaynağı: 550W PSU
Sıfır alınmaz hocam, 3000'e böyle temiz ikinci el bulursunuz.

Sıfır alınmaz hocam, 3000'e böyle temiz ikinci el bulursunuz.

İkinci eller çok uğraştırıyor. Çoğu zaten kargoya vermiyor. Versede yamulma ihtimali oluyor düzgün kargolamadıkları için o işe daha girmem. Şu anki işlemcimi 2.el almıştım. Oda yamuk gelmişti. Bilgisayarcı düzeltmişti.

İkinci eller çok uğraştırıyor. Çoğu zaten kargoya vermiyor. Versede yamulma ihtimali oluyor düzgün kargolamadıkları için o işe daha girmem. Şu anki işlemcimi 2.el almıştım. Oda yamuk gelmişti. Bilgisayarcı düzeltmişti.
Elden alın hocam, neredesiniz?

Yakın zamana kadar alınmaz az daha üzerine koyup AM5'e geçin derdim. Ancak şu an alınır, fiyat konusunda fiyatı bence yüksek ancak şu ara halihazırda AM4 sistem var ise alternatifsiz gibi.

AM5'e şimdi geçmem hocam. Belki 5 yıl sonra. Eskisi gibi oyun filan da oynamıyorum bu işlemci beni götürür diye düşünüyorum. Dediğiniz gibi halihazırda sistem de var. O zaman alıyorum Ryzen 5 5600'ü.

@Doğan_25 stok fanla olmaz 5600. oyun açamazsınız bile. CPB kapatıp biraz undervoltla tutar belki.

Kule tipi fan alacağım yakın zamanda.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı