Ryzen 5 5600 bilgisayar toplama

Bu sistemin ne gibi eksiği var sıkıntısı nedir
Muhtemelen fiyatları sıfır üzerinden hesapladın. Daha uygun temiz ikinci el ile daha güzel bir sistem toplanabilir.

Soğutucu yok mesela sistemde, anakart olarak o modeli tercih etmezdim. Kasa ve güç kaynağı olarak onları tercih etmezdim.

Bende henüz yeni bir sistem topladım. İkinci el ve sıfır karma bir kurgu yaparsan daha başarılı olursun. Tabii bir miktar nakitin varsa.

Muhtemelen fiyatları sıfır üzerinden hesapladın. Daha uygun temiz ikinci el ile daha güzel bir sistem toplanabilir.

Soğutucu yok mesela sistemde, anakart olarak o modeli tercih etmezdim. Kasa ve güç kaynağı olarak onları tercih etmezdim.

Bende henüz yeni bir sistem topladım. İkinci el ve sıfır karma bir kurgu yaparsan daha başarılı olursun. Tabii bir miktar nakitin varsa.
Evet sıfır fiyatından hesapladım tercihim sıfır çünkü elektronik ve ne durumda olduğunu bilmediğimden sıfır toplayacağım parça yorgunluğu vs olmaması için uzun yıllar kullanıcam kasayı ve pwrspply değiştireceğim

Anakart ne alabilirim yüksek düzeyde ve bu anakart fiyat bandına yakın soğutucuğu bütçemi düzeltince sıvıya döndürücem işlemci için bi fan alıcam öncelik bunlar olduğu için bunları yazdım

Evet sıfır fiyatından hesapladım tercihim sıfır çünkü elektronik ve ne durumda olduğunu bilmediğimden sıfır toplayacağım parça yorgunluğu vs olmaması için uzun yıllar kullanıcam kasayı ve pwrspply değiştireceğim

Anakart ne alabilirim yüksek düzeyde ve bu anakart fiyat bandına yakın soğutucuğu bütçemi düzeltince sıvıya döndürücem işlemci için bi fan alıcam öncelik bunlar olduğu için bunları yazdım
Uzun yıllar dediğin o sistemi en fazla 5 yıl kullanırsın o da en en en fazla. Garantisi devam eden ikinci el ürünler alabilirsin. Ram'de mesela parça yorgunluğu diye bir şey olmaz.

20K'ya çok değil mi ya? Bazen forumda sistem önerileri geliyor seninkine göre sadece ekran kartı AMD tarafında olunca 13k gibi fiyatlarda oluyordu hadi şimdi de 15k olsun. Bilmiyorum bana pahalı geldi.

Ben oyun oynarken arka tarafta birşey çalışsın gibi 4-5 program açık oluyor oyunla birlilte rami oyüzden yüksek tuttum sistem tavsiyeniz varmı

Hocam AMD olmak zorunda değilse bu var.

Bu sistemde B660M PRO WI FI seçip ramleri 2 yerine 4 yazarsanız 20.660₺ oluyor

Hocam AMD olmak zorunda değilse bu var.

Bu sistemde B660M PRO WI FI seçip ramleri 2 yerine 4 yazarsanız 20.660₺ oluyor
3060 Ti sisteme 20.660 TL vereceğine 15.400 TL'ye Mantis 6700XT alınır. 6700XT, 3060 Ti'a göre biraz daha güçlü bir kart ayrıca 5.200 TL'de cebine kalır.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı