Ryzen 5 5600 Core Performance Boost açık kalmalı mı?

emrhateu

Centipat
Daha fazla  
Core Performance Boost açık kalınca CPU sıcaklıkları boşta 60 ve yükte, oyunda ise maksimum 85 oluyor. Sizce açık kalmalı mıdır? Eğer ki Core Performance Boost'u kapatırsam CPU boşta 55 yükte ise 70 75 arası oluyor. Hangisini tercih etmeliyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
85 görüyorsa undervolt yapabilirsiniz öncelikle pil ayarlarından sistemi yüksek performansa çekip en düşük en yüksek işlemci kullanımını %100 olarak ayarlayın sonra BIOS'tan voltajı 1100 mv ayarlayıp frekansı 4400 veya 4450 MHz'ye çekin.

85 görüyorsa undervolt yapabilirsiniz öncelikle pil ayarlarından sistemi yüksek performansa çekip en düşük en yüksek işlemci kullanımını %100 olarak ayarlayın sonra BIOS'tan voltajı 1100 mv ayarlayıp frekansı 4400 veya 4450 MHz'ye çekin.

Bu işlemi nasıl yapacağım A520M k V2 anakartım var.

Nasıl yapabilirim?

YouTube'dan araştırabilirsiniz buyurun ben Gigabyte anakartlari bilmediğimden tarif edemiyorum MSI kullanıyorum ben.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

YouTube'dan araştırabilirsiniz buyurun ben Gigabyte anakartlari bilmediğimden tarif edemiyorum MSI kullanıyorum ben.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Teşekkürler.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı