Ryzen 5 5600 CPU undervolt ayarları nasıl olmalı?

Halletim hocam 89 derecedeydi ilk açtığımda 73'e kadar düştü yeterli şimdilik zamanla kule soğutucusu falan almaya çalışacağım.
Hangi ayarları yaptınız, performansı ne durumda? Ben de yapmayı düşünüyorum.

Performans iyi ama frekansı sürekli Boost olduğundan boşta 58 60 derece 1.1 Volt 4.4 frekansa sabitledim CPB'yi kapattım.
Yükte dediğiniz gibi 73 derecelerde mi? Bir de güç tüketimi ne durumda?

Yükte dediğiniz gibi 73 derecelerde mi? Bir de güç tüketimi ne durumda?

Tam yükte maksimum 78 gördüm undervolt yapmadan önce ilk aldığımda 89'du doğrudan undervolt yaptım bende stabil olarak 1.1 Volt 4.4 frekans yeterli oldu CPB'yi kapattım kule soğutucu almak en mantıklısı ama güç tüketimi 45 W veya 60W olması lazım bilmiyorum.

Tam yükte maksimum 78 gördüm undervolt yapmadan önce ilk aldığımda 89'du doğrudan undervolt yaptım bende stabil olarak 1.1 Volt 4.4 frekans yeterli oldu CPB'yi kapattım kule soğutucu almak en mantıklısı ama güç tüketimi 45 W veya 60W olması lazım bilmiyorum.
Güzelmiş, soğutucu almak tabii ki mantıklı ama şu anda alamam. Bu ayarları deneyeceğim bakalım, sağ olun.

Güzelmiş, soğutucu almak tabii ki mantıklı ama şu anda alamam. Bu ayarları deneyeceğim bakalım, sağ olun.

Rica ederim benim de bütçem yokta boşta bile bir işlemciyi 55 60 derece de görmek sinir bozucu yükte 75 78 sevmiyorum o yüzden almak durumundayım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı