Arkadaşın tavsiyesi cuk oturmuş. Bunun alternatifi High Power Element 750W olabilir. Fakat 700W günümüz standartlarında yeterli.![]()
High Power 700W 80+ Bronze ECO Aktif PFC Yüksek Verimli Güç Kaynağı (HPE-700BR-A12S) | Teknobiyotik
High Power Eco 700W 85+ Bronze 54A Single Rail Aktif PFC Siyah ATX Güç Kaynağı Masaüstü Bilgisayarınız için 700W 85+ Bronze Verimliliğinde İdeal Güç Kaynağı 700W 85+ Bronze Güç Kaynağı ile Güç Derdine Son! High Power; Nvidia GeForce RTX 3090, AMD Radeon RX 6900 XT gibi yeni nesil ekran...www.teknobiyotik.com
Hocam ileride ekran kartınızı yükseltmek isterseniz PSU değişikliğine gitmeyeceksiniz o yüzden Watt bakımından yüksek ve F/P seçmeye çalıştım.
![]()
High Power 700W 80+ Bronze ECO Aktif PFC Yüksek Verimli Güç Kaynağı (HPE-700BR-A12S) | Teknobiyotik
High Power Eco 700W 85+ Bronze 54A Single Rail Aktif PFC Siyah ATX Güç Kaynağı Masaüstü Bilgisayarınız için 700W 85+ Bronze Verimliliğinde İdeal Güç Kaynağı 700W 85+ Bronze Güç Kaynağı ile Güç Derdine Son! High Power; Nvidia GeForce RTX 3090, AMD Radeon RX 6900 XT gibi yeni nesil ekran...www.teknobiyotik.com
Hocam ileride ekran kartınızı yükseltmek isterseniz PSU değişikliğine gitmeyeceksiniz o yüzden Watt bakımından yüksek ve F/P seçmeye çalıştım.
1500-3200 arası hocamRica ederim hocam. Bütçe söyleyin hemen söyleyeyim![]()
Aerocool Airhawk Duo Cam Yan Panel Adreslenebilir Duo RGB Fiyatı
Aerocool Airhawk Duo Cam Yan Panel Adreslenebilir Duo RGB en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.com
Özellikle mesh ve çok havadar geniş kasalar tercih etmeye çalıştım bu kasalar e-ATX olarak geçmekte yani boyut olarak bütün anakartlarla uyumludur her soğutucu rahatlıkla takılabilir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.