Ryzen 5 5600 GTX 1660 Ti sisteme uygun kasa ve ve güç kaynağı önerisi

Hocam ileride ekran kartınızı yükseltmek isterseniz PSU değişikliğine gitmeyeceksiniz o yüzden Watt bakımından yüksek ve F/P seçmeye çalıştım.

Hocam ileride ekran kartınızı yükseltmek isterseniz PSU değişikliğine gitmeyeceksiniz o yüzden Watt bakımından yüksek ve F/P seçmeye çalıştım.
Arkadaşın tavsiyesi cuk oturmuş. Bunun alternatifi High Power Element 750W olabilir. Fakat 700W günümüz standartlarında yeterli.

Cok teşekkürler peki kasa olarak ne secmeliyim

Özellikle mesh ve çok havadar geniş kasalar tercih etmeye çalıştım bu kasalar e-ATX olarak geçmekte yani boyut olarak bütün anakartlarla uyumludur her soğutucu rahatlıkla takılabilir.

Özellikle mesh ve çok havadar geniş kasalar tercih etmeye çalıştım bu kasalar e-ATX olarak geçmekte yani boyut olarak bütün anakartlarla uyumludur her soğutucu rahatlıkla takılabilir.

Çok sağ olun tekrardan :)

Şimdiden hayırlı olsun efendim yine de o fiyata daha iyi bir kasa bulabilirsem ya da bulabilirseniz daha başka konularda açabilirsiniz elbette ama bende uzun süreler araştırdım bu ikisi tam F/P ürünlerdir sıcaklık problemini kökten çözer bu kasalar emin olabilirsiniz başka arkadaşlarda güzel öneriler yaparsa merakla bekleyeceğim konuyu takip edeceğim. Eğer stokları bitmeseydi kendimde kullandığım Lian Li lancool 215 white modelini önerecektim ancak kalmamış.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı