Ryzen 5 5600 için B450M S2H yeterli mi?

2-3 tane test izleyerek çıkarım yapıyorsun. O videolarda bile arada droplar görüyorsun, darboğaz demek sabit onu alacaksın diye bir şey yok. 5600X, 3090’ı falan besleyemez bu arada. İstediğin testi getir.

Gördüğünüz gibi olay çözülmüş. 5600X her türlü ekran kartına yetiyormuş. Daha güçlü işlemci alanlar boşa para harcıyormuş.
Ben bunu satıp 3000G alacağım, temiz para.

Gördüğünüz gibi olay çözülmüş. 5600X her türlü ekran kartına yetiyormuş. Daha güçlü işlemci alanlar boşa para harcıyormuş.
Birader seri seri boş yapıyon ikidir he. İşlemci besler mi beslemez mi tartışiyoruz. Performans farkı karşılaştırmıyoruz. Bunu anlaması bu kadar zor olmamalı. Ben 5600x herseye yeter başka işlemci almayın mı dedim ?

Piyasadaki üst segment kartı söyledin, her şeye yetiyor demek oluyor mantık olarak.

Piyasadaki üst segment kartı söyledin, her şeye yetiyor demek oluyor mantık olarak.
Sana elindeki işlemcin 6700xt ye gayet yetiyor. 3090'i bile 70 90 arası besliyor yazım ben. Git bak orda duruyor hala. İşlemcinin kartı beslemesi ile performans farkı mantık olarak hiç bir cümlede yan yana gelmez bu arada, bunu bana yazdırdın ya. Ben sana en üst segment kartı bile ortalama üstü besleyebilen bir işlemcinin Orta segment bir kartta problem yaşamiyor olması gerektiğini söylüyorum. Haklı çıkmak için konuyu istediğiniz yöne çekiyorsunuz sürekli. Baka sana yalan söylüyorun demiyorum gördüğüm ve kullandığım kadarıyla yaşamıyorum diyorum. Malum parti milletvekilleri gibi konu değiştiriyonuz he.

Ryzen 5 5600X ile kullanıyorum anakartı. Öneririm bir sorun yaşamadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…