Ryzen 5 5600 için CPU fan önerisi

Swind123

Hectopat
Daha fazla  

Bu model nasıldır?

Benim için en önemlisi sessiz çalışması bütçe maksimum 1700TL.

Sistem Ryzen 5 5600.

Everest crest v5.

ASRock 520M hvs.

Kasa RTX 4060.

Bu CPU'ya bin liralık fan alınmaz. Wraith Prism'ya da 400-500 liralık bir soğutucu alabilirsin. Muhtemelen 60'ı geçmez.

Bu bile iş görür. 5600 için para bayılmaya değmez.

Hocalarım. Stok soğutucu çok sesli bu yüzden almak istiyorum yoksa ısı konusunda şikayetim yok. 35 derecede çalışıyor video falan izlerken oyun oynarken de çok çıkmıyor ama stok fan sesli ve tuhaf bir sesi var daha 3 ay once aldım PC'yi.

Hocam fanı taktım, benim için bir kıyamet oldu. Braketi ters taktım macunu sildim falan fistan ama sonuç güzel. Alınır mı? Alınır, sizin attığınız model 4x4 metal ısı borusu var. Benim attığım modelde 6x6 var. Eki Görüntüle 2336310
1729774137843.png

Son düzenleme:
Hocam fanı taktım, benim için bir kıyamet oldu. Braketi ters taktım macunu sildim falan fistan ama sonuç güzel. Alınır mı? Alınır, sizin attığınız model 4x4 metal ısı borusu var. Benim attığım modelde 6x6 var. Eki Görüntüle 2336310

Bu aralar bende Ryzen 5 5600 alacağım. Stock fan genel bir değerlendirme yapar mısınız? Oyunlarda falan kaç derece oluyordu veya gündelik masaüstü web browsing falan kaç derece oluyordu? Siz işlemciyi hangi şekilde satın aldınız? Hangi satıcı? Ben almayı düşünüyorum ama kurumsal satıcılarda kutulu 5.5k 6K civarına geliyor. Biraz mantıksız gibi. Deneyimlerinizi aktarırsanız sevinirim.

Hocam fanı taktım, benim için bir kıyamet oldu. Braketi ters taktım macunu sildim falan fistan ama sonuç güzel. Alınır mı? Alınır, sizin attığınız model 4x4 metal ısı borusu var. Benim attığım modelde 6x6 var. Eki Görüntüle 2336310 Eki Görüntüle 2336313

Süper hocam ses nasıl boştayken tabii Molex değilse kasa fanları çünkü Molex ise zaten diğerleri tam güç çalışıyor. Benim stok fan çok sesli.

Bu aralar bende Ryzen 5 5600 alacağım. Stock fan genel bir değerlendirme yapar mısınız? Oyunlarda falan kaç derece oluyordu veya gündelik masaüstü web browsing falan kaç derece oluyordu? Siz işlemciyi hangi şekilde satın aldınız? Hangi satıcı? Ben almayı düşünüyorum ama kurumsal satıcılarda kutulu 5.5k 6K civarına geliyor. Biraz mantıksız gibi. Deneyimlerinizi aktarırsanız sevinirim.

Hazır sistem aldım vatandan işlemci güzel bence fanı da iş görüyor aslında ama benim icin sesli biraz boştayken bile.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı