Ryzen 5 5600 için kule tipi soğutma önerisi

Sea Blackcloud

Hectopat
Daha fazla  
RAM
16 GB ram 3200 mhz
Ekran kartı
Rtx 3060
Anakart
B450M S2H
İşlemci
Ryzen 5 5600
Başlıkta da belirttiğim gibi, Ryzen 5 5600 almayı düşünüyorum ama stok soğutucu yetmediği için soğutucu almamı önerdiler. Acaba bana tavsiye edebileceğiniz soğutucular nelerdir?
Bütçe: 900 TL maksimum ama daha uygun olursa sevinirim. 600 TL falan tabi yetersiz kalacaksa 900 TL'ye de çıkarım, para sorun değil.

Son düzenleyen: Moderatör:
Stok soğutucunun yeterli geleceğini, havalandırması iyi olan kasayla da pek bir sorun çıkmayacağını düşünüyorum. İsterseniz önce bir deneyin duruma göre ileride değiştirirsiniz.

SE 224'ü de bayağı öneriyorlar bununla onun farkı ne?
Yapısal olarak incelediğinizde aynı ürün olduğunu görebilirsiniz. Performax marka bastırarak stok yapmış. Asya pazarında bu ürünler ID-Cooling markası altında satılıyor.

Stok soğutucunun yeterli geleceğini, havalandırması iyi olan kasayla da pek bir sorun çıkmayacağını düşünüyorum. İsterseniz önce bir deneyin duruma göre ileride değiştirirsiniz.
Yük altında çok hoş olmayan değerlere çıkacaktır. Kış aylarında belkli kabul edilebilir ama Yaz aylarında kurtarması mümkün olmaz. Ve soğutucu olayının seneye bırakılması da x bir ürüne fazladan para ödemeye kadar gidecektir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı