Ryzen 5 5600 için kule tipi soğutucu

TridentKng

Decipat
Makaleler
1
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
intel arc b580-16gb ram-ryzen5 5600-512gb ssd-biostar b450mh anakart
Meslek
öğrenci
Arkadaşlar Ryzen 5 5600 için kule tipi soğutucu istiyorum. Şu an işlemci stok soğutucu ile çalışıyor. Takacağım soğutmanın beni memnun etmesini istiyorum çünkü işlemciye overclock yapacağım yani overclockta stok fanlı hali gibi çalışması benim için yeterli olur diye düşünüyorum. Piyasayı net bilmediğim için bütçem esnek fakat çok da aman aman pahalı bir şey olmasın. Ayrıca bir sorum daha olacak gelen kule tipi soğutucuyu kendim takabilir miyim yani YouTube'dan bakarak arıza çıkarmadan yapabilme imkanım var mı?

Bunun yanında termal macun geliyor mu bir de internetten tutorial bakarak kendim takabilir miyim yoksa bilgisayarcıya yaptırtmam mı daha iyi olur? Kendim takabilirsem kendim takmayı deneyeceğim fakat biraz da çekiniyorum.

Bunun yanında termal macun geliyor mu bir de internetten tutorial bakarak kendim takabilir miyim yoksa bilgisayarcıya yaptırtmam mı daha iyi olur? Kendim takabilirsem kendim takmayı deneyeceğim fakat biraz da çekiniyorum.

Normalde TF7 macun geliyordu ama bunda geliyor mu bilmiyorum kırmızı bir yazıyla geldiğine dair belirtilirdi normalde. Kendin takabilirsin diye düşünüyorum.

Termal macun bunda geliyor.

Hocam diğer modeli daha çok beğendim en kötü kendim bir tane termal macun alırım kasada zaten fan dışında hiçbir ışık yok en azından biraz ışık olsun teşekkürler. Zaten sanırım ikisi de hemen hemen aynı özelliklere sahipler.

Hocam diğer modeli daha çok beğendim en kötü kendim bir tane termal macun alırım kasada zaten fan dışında hiçbir ışık yok en azından biraz ışık olsun teşekkürler. Zaten sanırım ikisi de hemen hemen aynı özelliklere sahipler.

İki soğutucu da tamamen aynı arasındaki fark fark edilemez seviyede hangisi gözünüze güzel geliyorsa alabilirsiniz hayırlı olsun.

MX4 alıp geçersin de mutlaka gelir diye düşünüyorum yanında macun.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı