Ryzen 5 5600 işlemci Tray mi alınmalı?

Katılım
15 Ağustos 2019
Mesajlar
1.036
Çözümler
6
Yer
Istanbul
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Şu an Ryzen 5 1600AF ve stok soğutucusu olan Wraith Spire'ye sahibim. Ryzen 5600'ün kutusundan Wraith Stealth çıkıyor fakat testlerde gördüğüm kadarı ile Stealth soğutucu Spire'den çok daha kötü. Yani Spire'de çok iyi bir soğutucu değil fakat Stealth ondan da geri.

5600'e geçerken 300 lira daha az verip tray alıp 1600AF'nin mi soğutucusunu takmalıyım? Aradaki fiyat farkı ile kaliteli bir termal macun almayı düşünüyorum.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Bende yeni 5600 tray aldım. Kasada hava akışın iyiyse sıkıntı olmaz bence. Ben AMD wraitmax soğutucu ile kullanıyorum yan paneli sökersem 60 dereceyi geçmiyor, sökmezsem 80'i görüyor.
 
Kesinlikle mevcut fanınızı kullanın. Aradaki para ile aşırı pahalı bir macun almanıza da gerek yok. Arctic'ler fiyatına göre gayet yeterli performansı gösterir. Kasanız iyi değilse ama uygunundan bir fan almanızı öneririm.
 

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı