Ryzen 5 5600 R23 testi nasıl?

İsmet Saka

Hectopat
Merhaba bir arkadasla anlastık. Fiyat 2500 TL. 7 8 aylık işlemci. Testleri su sekilde gösteriyor. Pek anlamıyorum. Ryzen 5 5600 için iyi mi test sonuçları?

Dosya Ekleri

• da652b40-447e-4ee2-80e1-80006b535c9e.jpeg
    da652b40-447e-4ee2-80e1-80006b535c9e.jpeg
    106,5 KB · Görüntüleme: 55
Skorlar normal, sorun yok. Biraz daha yüksek skor alabilirdi iyi soğutucuyla, PBO ve Turbo kapalı mı?

Benim R5 5600 multicorede 11700+ alıyor ama OC'li.

OC'li degil sanirim bu şu an bende degil bu islemci satin alacagim bir sorunu gozukmuyor degilmi degerleri iyi alinir yani. 2500 TL'ye anlastık.

PBO açarak 11k üzeri alırsın.

PBO nedir hocam ben anlamıyorum pek satın alacağım arkadastan test istedim bunu attı alınır mı sizce? İyi mi degerleri.

Skorlar normal, sorun yok. Biraz daha yüksek skor alabilirdi iyi soğutucuyla, PBO ve Turbo kapalı mı?

Bilgim yok hocam kapalım ya da acık degil diye ne olduğunu da bilmiyorum nedir tam olarak onlar alınabilir mi 2500 TL'ye sizce bu islemci.
Simdi sordum ogrendim şu anda stock haliymis OC yapmamıs islemci sahibi hocam.

Son düzenleme:
OC'li degil sanirim bu şu an bende degil bu islemci satin alacagim bir sorunu gozukmuyor degilmi degerleri iyi alinir yani. 2500 TL'ye anlastık.

PBO nedir hocam ben anlamıyorum pek satın alacağım arkadastan test istedim bunu attı alınır mı sizce? İyi mi degerleri.

Bilgim yok hocam kapalım ya da acık degil diye ne olduğunu da bilmiyorum nedir tam olarak onlar alınabilir mi 2500 TL'ye sizce bu islemci.
Simdi sordum ogrendim şu anda stock haliymis OC yapmamıs islemci sahibi hocam.
2500 TL çok güzel fiyat.

Alınır hocam sorun yok işini görür her türlü, 7., 8. nesil i7 işlemciler bile daha pahalıya satılıyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı