Ryzen 5 5600 / Radeon RX 6800 sistem alınır mı?

H

Darboğaz yapıyor mu diye birkaç siteden kontrol ettim işlemci ve ekran kartını 1080p de yapıyor galiba 2K almak şart bilginiz var mı?

5600 için soğutucu şart mı? Stock fan yeterli diye duymuştum.

Hayır, yaşamazsınız 1080p Ultra ayarlarda oynarsanız darboğaz sorunu olmaz diye düşünüyorum ekstra olarak soğutucu almanız çok daha iyi olur cihaz uzun süre yük altında çalışcaksa ağır oyunlar oynacaksanız soğutucu öneririm. Genel olarak sisteminiz iyi @575412 hocamda bir baksın ben gerekli buluyorum. Genel olarak kart 2k kartıda olsa bir sorun yaşayacağınızı düşünmem.

H

Hayır, yaşamazsınız 1080p Ultra ayarlarda oynarsanız darboğaz sorunu olmaz diye düşünüyorum ekstra olarak soğutucu almanız çok daha iyi olur cihaz uzun süre yük altında çalışcaksa ağır oyunlar oynacaksanız soğutucu öneririm. Genel olarak sisteminiz iyi @575412 hocamda bir baksın ben gerekli buluyorum. Genel olarak kart 2k kartıda olsa bir sorun yaşayacağınızı düşünmem.
FPS oyunlarında darboğaz yapabilir mi valorant, csgo gibi. @575412 sende bi bakabilirsen çok güzel olur.

Hayır darboğaz yaşamazsınız. Ayarları ultraya alırsınız. Monitörünüz kaç Hz?
Ayrıca ekstra soğutucu ihtiyacı da var. @Lyk7a nın attığı soğutucuyu da alın.

Son düzenleme:
Asus TUF 27"inç IPS 144 HZ IPS ekran monitör var 5600 ve rx6800 çok mu allta kalır kullanamazmıyım daha yeni aldım satmaya kalksam zor olur gibi

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı