Ryzen 5 5600 RX 6500XT CS'de 150-200 FPS alıyor

RAM MHz'lerini BIOS'tan ayarladınız mı?
1683302357559.png

böyle gözüküyor nokta.

RAM MHz'lerini BIOS'tan ayarladınız mı?
işlemcim 4ghz in üstüne çıkıyor sanırım boost açık sence kapatmalı mıyım? kullandığım power iyi olmadığı için sorun yaratıyor olabilir mi? bu arada bilgisayar bugün elime geçti yeni yani.

Oyun içi ayarlar nedir? Çözünürlüğün nedir?
Grafik ayarlarında işlemci çekirdeklerini kullanmakla ilgili bir ayar var çok önemli açık mı?
Başlatma seçeneklerine bir şey yazdın mı?

Oyun içi ayarlar nedir? Çözünürlüğün nedir?
Grafik ayarlarında işlemci çekirdeklerini kullanmakla ilgili bir ayar var çok önemli açık mı?
Başlatma seçeneklerine bir şey yazdın mı?
oyun ayarları düşük sadece coklu cpu kullanımı acık. başlatma seçeneklerine hz vs. yazdım sonra sorunun neyde olduğunu anlamaya calışırken sildim deneme amaçlı ama sorunun ondan kaynaklı olduğunu düşünmüyuorum.

oyun ayarları düşük sadece coklu cpu kullanımı acık. başlatma seçeneklerine hz vs. yazdım sonra sorunun neyde olduğunu anlamaya calışırken sildim deneme amaçlı ama sorunun ondan kaynaklı olduğunu düşünmüyuorum.
Hocam o zaman farklı bir sorun olmalı çünkü ben R3 3100 | RX 570 | 16GB sistemim de 300-350FPS arası alıyorum.

Siz yine de bu kodları deneyin ; -high -freq (hz değeriniz) -novid -nojoy -console.

Yine de çözülmezse sistemde farklı bir sıkıntı vardır demektir. Şu konuya da bakın bence.
Sürücüler v.s güncel olduğunu düşünüyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı