Çözüldü Ryzen 5 5600 - RX 6700 sistemde CS2 drop sorunu

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
İşletim sistemi
Windows 10
RAM
Kingston Hyperx Fury 2x8 16GB DDR4 2666MHz
Ekran kartı
XFX RX 6700
Anakart
Gigabyte B450M S2H
İşlemci
Ryzen 5 5600
Arkadaşlar merhaba. CS2'de FPS düşmesi yiyorum. Normal de +300 FPS alıyorum fakat karşıma adam çıktığı zaman, ateş ettiğim zaman FPS düşmesi yiyorum. FPS 70-80'e kadar düşüyor. Ne yapmam gerekiyor? Nasıl düzeltebilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
AMD sürücü kaldırınca tüm ayarlarım gitmiş. Nasıl bulabilirim bu ayarları hocam? Kayıtlı bir yer var mı?
Ayarlarınızı Radeon Software'den dışarı aktarıp daha sonra yüklediğinizde içeri alabiliyordunuz, keşke söyleseydiniz onu da yapardık.

Bu arada shaderleriniz sıfırlandığı için oyunun ilk 3-4 dakikası bayağı bir drop yersiniz ama 1 oyundan sonra tamamen düzeliyor. İlk defa gireceğiniz her mapten ilk 3-4 dakika drop yemeniz normal çünkü mapin shaderlerini yüklüyor o esnada.

23.8.2 bayağı sıkıntısız ama onun garantisini verebilirim. Bende çok stabil çalışıyor oyun.
Hocam oyun optimize değil, daha yeni çıktı diyebiliriz. Sorunlu bi versiyonda şuan. Sorun sizden değilde oyundan kaynaklıdır, ne zaman güncelleme gelirse bir daha deneyin büyük ihtimalle düzelmiş olacaktır. Yoksa sistem baya götürür.

Grafikleri düşürdüm, yükselttim fayda etmedi. FPS'in 165'e sabitleyince takılmalar azaldı biraz.

R5 5600 ve RX 6650 XT ile sıfır sıkıntı oynuyorum. Driver sürümünüz nedir?

23.4.2 kullanıyorum.

Güvenli moda nasıl geçeceğim hocam?
Hocam bilgisayarı yeniden başlatır gibi giriyorsunuz sadece yeniden başlat tuşuna basarken Shift'e basılı tutun. Yani Shift'e basılı tutarken yeniden başlata tıklayacaksınız. Sonrasında Gelişmiş Seçenekler, Başlatma Seçenekleri diyip yeniden başlatın. Yeniden başlayınca klavyede 4'e basın. Güvenli moda geçer. Ama güvenli moda geçmeden 23.8.2'yi indirin ve DDU'yi indirip arşivden çıkarın. Ayrıca DDU kullanmayı bilmiyorsanız YouTube'den rehber videoları izleyin.

AMD sürücü kaldırınca tüm ayarlarım gitmiş. Nasıl bulabilirim bu ayarları hocam? Kayıtlı bir yer var mı?

Ayarlarınızı Radeon Software'den dışarı aktarıp daha sonra yüklediğinizde içeri alabiliyordunuz, keşke söyleseydiniz onu da yapardık.

Bu arada shaderleriniz sıfırlandığı için oyunun ilk 3-4 dakikası bayağı bir drop yersiniz ama 1 oyundan sonra tamamen düzeliyor. İlk defa gireceğiniz her mapten ilk 3-4 dakika drop yemeniz normal çünkü mapin shaderlerini yüklüyor o esnada.

23.8.2 bayağı sıkıntısız ama onun garantisini verebilirim. Bende çok stabil çalışıyor oyun.

Çözüm

Dediğiniz gibi oldu. Şu an ilk maçımı atıyorum. İlk birkaç dakika drop oldu. Sonradan düzeldi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…