Çözüldü Ryzen 5 5600 - RX 6700 sistemde CS2 drop sorunu

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
İşletim sistemi
Windows 10
RAM
Kingston Hyperx Fury 2x8 16GB DDR4 2666MHz
Ekran kartı
XFX RX 6700
Anakart
Gigabyte B450M S2H
İşlemci
Ryzen 5 5600
Arkadaşlar merhaba. CS2'de FPS düşmesi yiyorum. Normal de +300 FPS alıyorum fakat karşıma adam çıktığı zaman, ateş ettiğim zaman FPS düşmesi yiyorum. FPS 70-80'e kadar düşüyor. Ne yapmam gerekiyor? Nasıl düzeltebilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
AMD sürücü kaldırınca tüm ayarlarım gitmiş. Nasıl bulabilirim bu ayarları hocam? Kayıtlı bir yer var mı?
Ayarlarınızı Radeon Software'den dışarı aktarıp daha sonra yüklediğinizde içeri alabiliyordunuz, keşke söyleseydiniz onu da yapardık.

Bu arada shaderleriniz sıfırlandığı için oyunun ilk 3-4 dakikası bayağı bir drop yersiniz ama 1 oyundan sonra tamamen düzeliyor. İlk defa gireceğiniz her mapten ilk 3-4 dakika drop yemeniz normal çünkü mapin shaderlerini yüklüyor o esnada.

23.8.2 bayağı sıkıntısız ama onun garantisini verebilirim. Bende çok stabil çalışıyor oyun.
Ayarlarınızı Radeon Software'den dışarı aktarıp daha sonra yüklediğinizde içeri alabiliyordunuz, keşke söyleseydiniz onu da yapardık.

Bu arada shaderleriniz sıfırlandığı için oyunun ilk 3-4 dakikası bayağı bir drop yersiniz ama 1 oyundan sonra tamamen düzeliyor. İlk defa gireceğiniz her mapten ilk 3-4 dakika drop yemeniz normal çünkü mapin shaderlerini yüklüyor o esnada.

23.8.2 bayağı sıkıntısız ama onun garantisini verebilirim. Bende çok stabil çalışıyor oyun.

Hocam sıfırdan salağa anlatır gibi anlatabilir misin?

Hocam sıfırdan salağa anlatır gibi anlatabilir misin?
Hocam AMD Radeon Software'ye girdikten sonra sağ üstteki çark simgesine tıklayın. Sistem sekmesinden Anlık Görüntü Ayarlarında 'Dışa Aktar'ı seçip dosyaya bir ad verin ve masaüstüne kaydedin. Daha sonra güncelledikten sonra (23.11.1 kullanıyorum gayet temiz bir driver) AMD Radeon Software'den aynı menüyü açıp bu sefer 'İçe Aktar' diyin. Daha önce kaydettiğiniz dosyayı seçtiğiniz zaman eski ayarlarınızı uygular.

Hocam AMD Radeon Software'ye girdikten sonra sağ üstteki çark simgesine tıklayın. Sistem sekmesinden anlık görüntü ayarlarında 'dışa Aktar'ı seçip dosyaya bir ad verin ve masaüstüne kaydedin. Daha sonra güncelledikten sonra (23.11.1 kullanıyorum gayet temiz bir driver) AMD Radeon Software'den aynı menüyü açıp bu sefer 'içe aktar' deyin. Daha önce kaydettiğiniz dosyayı seçtiğiniz zaman eski ayarlarınızı uygular.

Hocam benim zaten 21.11.1 sürümü fakat hala drop yiyorum. Yani en güncel driver. DC falan verebilirsen oradan anlatır mısın?

Ve hocam benim işlemci Ryzen 5 5500 onu da belirtiyim.

Hocam benim zaten 21.11.1 sürümü fakat hala drop yiyorum. Yani en güncel driver. DC falan verebilirsen oradan anlatır mısın?

Ve hocam benim işlemci Ryzen 5 5500 onu da belirtiyim.
Konu açın yardımcı olmaya çalışalım, benden başka arkadaşlar da bu sayede size yardımcı olabilirler.

Sizin dediğiniz şeyleri ben nasıl yapabilirim acaba arkadaşla tamamen aynı sorunu yaşıyorum sanırsam. R5 3500X Gtx1660 SUPER var bana da bir çözüm önerebilir misiniz ?

Sizin dediğiniz şeyleri ben nasıl yapabilirim acaba arkadaşla tamamen aynı sorunu yaşıyorum sanırsam. R5 3500X Gtx1660 SUPER var bana da bir çözüm önerebilir misiniz ?
Hocam bu yazdıklarımın üstüne çok şey oldu. Ayrıca AMD kullandığımdan böyle bir öneri yaptım, şu anda AMD'nin güncel son sürücüsü CS2'de çok stabil. NVIDIA için bir yorum yapamayacağım.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı