neqetria Kilopat Katılım 30 Mart 2022 Mesajlar 6.597 Makaleler 2 Çözümler 35 4 Kasım 2022 #11 Trmumu dedi: sistem iyi gibi ama psu ram biraz düşük geldi bana benim işime yarayan sistem attığım ama darboğaz yapar mı bilmiyorum Genişletmek için tıkla... Hocam doğal kas için AMD daha iyi ama Nvidia yazılım olarak daha sorunsuz ve fsp'nin psuları gayet kalitelidir ve showcase yapmak isterseniz gamepower warcry kasa da seçebilirsiniz sizin attığınız sistem de darboğaz yapmaz alabilirsiniz.
Trmumu dedi: sistem iyi gibi ama psu ram biraz düşük geldi bana benim işime yarayan sistem attığım ama darboğaz yapar mı bilmiyorum Genişletmek için tıkla... Hocam doğal kas için AMD daha iyi ama Nvidia yazılım olarak daha sorunsuz ve fsp'nin psuları gayet kalitelidir ve showcase yapmak isterseniz gamepower warcry kasa da seçebilirsiniz sizin attığınız sistem de darboğaz yapmaz alabilirsiniz.
ÖTNeşriyat Kilopat Katılım 18 Nisan 2018 Mesajlar 131 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Kasım 2022 #12 Eternal FİRE dedi: 5600 gayet iyi bir işlemci online oyunlar dışında çok darboğaz olmaz zaten darboğaz bir sorun çıkartmaz. normal birşey online oyunlarda. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim sanırım alacağım.
Eternal FİRE dedi: 5600 gayet iyi bir işlemci online oyunlar dışında çok darboğaz olmaz zaten darboğaz bir sorun çıkartmaz. normal birşey online oyunlarda. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim sanırım alacağım.
neqetria Kilopat Katılım 30 Mart 2022 Mesajlar 6.597 Makaleler 2 Çözümler 35 4 Kasım 2022 #13 Trmumu dedi: Teşekkür ederim sanırım alacağım. Genişletmek için tıkla... Attığıma baktınız mı hocam AMD'yi kötülemek gibi olmasın ama 2 gün sonra AMD yazılım hatası vs. diye konu açmayın
Trmumu dedi: Teşekkür ederim sanırım alacağım. Genişletmek için tıkla... Attığıma baktınız mı hocam AMD'yi kötülemek gibi olmasın ama 2 gün sonra AMD yazılım hatası vs. diye konu açmayın
S Scyhell Femtopat Katılım 28 Ekim 2022 Mesajlar 807 Makaleler 1 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Kasım 2022 #14 NeqetRia dedi: Hocam bütçeniz ne kadar söyler misiniz? Alabiliyorsanız bunu alın Nvidia seviyorsanız ;HAQQUS - GEN5 / İ5-12400F / GEFORCE RTX 3070 Ti / 16 GB DDR4 RAM / 512 GB M2 NVME SSD GAMING OYUNCU BİLGİSAYARI Genişletmek için tıkla... Eğer bunu alırsa çok güzel olur. Yazılım sorunları büyük oranda çözüldü. Önyargıları kırma vakti geldi sanırım. MANTIS-6800 / AMD Ryzen 5 5600 / ASUS Radeon ROG RX 6800 GAMING OC 16GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Gaming Bilgisayar - Gaming.Gen.TR MANTIS-6800 oyuncu bilgisayarı ASUS RX 6800 ekran kartı ile üst seviye oyun deneyimini en uygun fiyat ile sunmak için tasarlandı. www.gaming.gen.tr
NeqetRia dedi: Hocam bütçeniz ne kadar söyler misiniz? Alabiliyorsanız bunu alın Nvidia seviyorsanız ;HAQQUS - GEN5 / İ5-12400F / GEFORCE RTX 3070 Ti / 16 GB DDR4 RAM / 512 GB M2 NVME SSD GAMING OYUNCU BİLGİSAYARI Genişletmek için tıkla... Eğer bunu alırsa çok güzel olur. Yazılım sorunları büyük oranda çözüldü. Önyargıları kırma vakti geldi sanırım. MANTIS-6800 / AMD Ryzen 5 5600 / ASUS Radeon ROG RX 6800 GAMING OC 16GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Gaming Bilgisayar - Gaming.Gen.TR MANTIS-6800 oyuncu bilgisayarı ASUS RX 6800 ekran kartı ile üst seviye oyun deneyimini en uygun fiyat ile sunmak için tasarlandı. www.gaming.gen.tr
ÖTNeşriyat Kilopat Katılım 18 Nisan 2018 Mesajlar 131 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Kasım 2022 #15 Scyhell dedi: Eğer bunu alırsa çok güzel olur. MANTIS-6800 / AMD Ryzen 5 5600 / ASUS Radeon ROG RX 6800 GAMING OC 16GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Gaming Bilgisayar - Gaming.Gen.TR MANTIS-6800 oyuncu bilgisayarı ASUS RX 6800 ekran kartı ile üst seviye oyun deneyimini en uygun fiyat ile sunmak için tasarlandı. www.gaming.gen.tr Genişletmek için tıkla... attığınız sistem almayı düşündüğüm sistem zaten
Scyhell dedi: Eğer bunu alırsa çok güzel olur. MANTIS-6800 / AMD Ryzen 5 5600 / ASUS Radeon ROG RX 6800 GAMING OC 16GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Gaming Bilgisayar - Gaming.Gen.TR MANTIS-6800 oyuncu bilgisayarı ASUS RX 6800 ekran kartı ile üst seviye oyun deneyimini en uygun fiyat ile sunmak için tasarlandı. www.gaming.gen.tr Genişletmek için tıkla... attığınız sistem almayı düşündüğüm sistem zaten
S Scyhell Femtopat Katılım 28 Ekim 2022 Mesajlar 807 Makaleler 1 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Kasım 2022 #16 Trmumu dedi: attığınız sistem almayı düşündüğüm sistem zaten Genişletmek için tıkla... Görmeden yolladım hocam. AMD eskisi gibi insanı sinir krizine sokmuyor. Almanız güzel olacak.
Trmumu dedi: attığınız sistem almayı düşündüğüm sistem zaten Genişletmek için tıkla... Görmeden yolladım hocam. AMD eskisi gibi insanı sinir krizine sokmuyor. Almanız güzel olacak.
ÖTNeşriyat Kilopat Katılım 18 Nisan 2018 Mesajlar 131 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Kasım 2022 #17 Scyhell dedi: Görmeden yolladım hocam. AMD eskisi gibi insanı sinir krizine sokmuyor. Almanız güzel olacak. Genişletmek için tıkla... Tamam çok teşekkür ederim alıyorum sanırım ama hala kararsızım korkuyorum darboğaz yapar diye
Scyhell dedi: Görmeden yolladım hocam. AMD eskisi gibi insanı sinir krizine sokmuyor. Almanız güzel olacak. Genişletmek için tıkla... Tamam çok teşekkür ederim alıyorum sanırım ama hala kararsızım korkuyorum darboğaz yapar diye
neqetria Kilopat Katılım 30 Mart 2022 Mesajlar 6.597 Makaleler 2 Çözümler 35 4 Kasım 2022 #18 Scyhell dedi: Görmeden yolladım hocam. AMD eskisi gibi insanı sinir krizine sokmuyor. Almanız güzel olacak. Genişletmek için tıkla... Evet hocam ama arada sırada çıkıyor öylesi Nvidia daha temiz genel olarak o yüzden attım bence daha memnun kalabilir. Çoğu kişi Nvidia olanı alırdı ama AMD'den korkmuyorsanız alın darboğaz olmaz.
Scyhell dedi: Görmeden yolladım hocam. AMD eskisi gibi insanı sinir krizine sokmuyor. Almanız güzel olacak. Genişletmek için tıkla... Evet hocam ama arada sırada çıkıyor öylesi Nvidia daha temiz genel olarak o yüzden attım bence daha memnun kalabilir. Çoğu kişi Nvidia olanı alırdı ama AMD'den korkmuyorsanız alın darboğaz olmaz.
C crpzz Femtopat Katılım 4 Kasım 2022 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Kasım 2022 #19 Ben bu mantis 6800'ü aldım. Oyunlarda pek sorun yaşamadım ama bir kere oyundan çıkıp YouTube'a girince video gelmedi, restart atmak zorunda kaldım.
Ben bu mantis 6800'ü aldım. Oyunlarda pek sorun yaşamadım ama bir kere oyundan çıkıp YouTube'a girince video gelmedi, restart atmak zorunda kaldım.
ÖTNeşriyat Kilopat Katılım 18 Nisan 2018 Mesajlar 131 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Kasım 2022 #20 crpzz dedi: Ben bu mantis 6800'ü aldım. Oyunlarda pek sorun yaşamadım ama bir kere oyundan çıkıp YouTube'a girince video gelmedi, restart atmak zorunda kaldım. Genişletmek için tıkla... Bende sipariş verdim hangi oyunları oynuyorsun kaç FPS alıyorsun memnun musun yazabilir misin? Bir de monitörün 1080p mi? crpzz dedi: Ben bu mantis 6800'ü aldım. Oyunlarda pek sorun yaşamadım ama bir kere oyundan çıkıp YouTube'a girince video gelmedi, restart atmak zorunda kaldım. Genişletmek için tıkla... Artı olarak kasanız ASUS GT301 ise ekran kartı sığdı mı kasaya acaba. Son düzenleme: 5 Kasım 2022
crpzz dedi: Ben bu mantis 6800'ü aldım. Oyunlarda pek sorun yaşamadım ama bir kere oyundan çıkıp YouTube'a girince video gelmedi, restart atmak zorunda kaldım. Genişletmek için tıkla... Bende sipariş verdim hangi oyunları oynuyorsun kaç FPS alıyorsun memnun musun yazabilir misin? Bir de monitörün 1080p mi? crpzz dedi: Ben bu mantis 6800'ü aldım. Oyunlarda pek sorun yaşamadım ama bir kere oyundan çıkıp YouTube'a girince video gelmedi, restart atmak zorunda kaldım. Genişletmek için tıkla... Artı olarak kasanız ASUS GT301 ise ekran kartı sığdı mı kasaya acaba.