Ryzen 5 5600 - RX 6800 sistem darboğaz yapar mı?

sistem iyi gibi ama psu ram biraz düşük geldi bana benim işime yarayan sistem attığım ama darboğaz yapar mı bilmiyorum
Hocam doğal kas için AMD daha iyi ama Nvidia yazılım olarak daha sorunsuz ve fsp'nin psuları gayet kalitelidir ve showcase yapmak isterseniz gamepower warcry kasa da seçebilirsiniz sizin attığınız sistem de darboğaz yapmaz alabilirsiniz.

Hocam bütçeniz ne kadar söyler misiniz?

Alabiliyorsanız bunu alın Nvidia seviyorsanız ;HAQQUS - GEN5 / İ5-12400F / GEFORCE RTX 3070 Ti / 16 GB DDR4 RAM / 512 GB M2 NVME SSD GAMING OYUNCU BİLGİSAYARI

Eğer bunu alırsa çok güzel olur. Yazılım sorunları büyük oranda çözüldü. Önyargıları kırma vakti geldi sanırım.

Görmeden yolladım hocam. AMD eskisi gibi insanı sinir krizine sokmuyor. Almanız güzel olacak.
Evet hocam ama arada sırada çıkıyor öylesi Nvidia daha temiz genel olarak o yüzden attım bence daha memnun kalabilir.

Çoğu kişi Nvidia olanı alırdı ama AMD'den korkmuyorsanız alın darboğaz olmaz.

Ben bu mantis 6800'ü aldım. Oyunlarda pek sorun yaşamadım ama bir kere oyundan çıkıp YouTube'a girince video gelmedi, restart atmak zorunda kaldım.

Ben bu mantis 6800'ü aldım. Oyunlarda pek sorun yaşamadım ama bir kere oyundan çıkıp YouTube'a girince video gelmedi, restart atmak zorunda kaldım.

Bende sipariş verdim hangi oyunları oynuyorsun kaç FPS alıyorsun memnun musun yazabilir misin? Bir de monitörün 1080p mi?

Artı olarak kasanız ASUS GT301 ise ekran kartı sığdı mı kasaya acaba.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı