LahanalıPudingV2
Femtopat
Daha fazla
Merhaba, 2 sene önce aldığım bir sistem var genellikle Apex Legends oynamak için ama nedense oyunda büyük ölçüde bir gecikme var sanki 200-250 pingim varmış gibi oluyor. Attığım mermilerin yarısınadn fazlası rakibe işlemiyor uzun süre boyunca internet kafe de oynadım bu oyunu oralarda da yaşıyordum ama bu denli büyük değildi şu an oyun oynanmayacak durumda fighta giremiyorum karşımdaki kişiyi görür görmez ölüyorum sanki bana 1 mermi atmışta o mermiye ölmüş gibi oluyorum ama o kadar hızlı öldürmesi imkansız bir durum şimdi Apex bilir kişiler çıkıp orada zırh var belki ona sıktığını fark etmiyosun senin zırhın daha düşüktür ondan dolayı çabuk ölüyorsun diye yorumlar yapmasın oyunun ne olduğunu gayet iyi biliyorum yakş-laşık 5K saatim var ve bu sorun yüzünden oyunu bırakmak zorunda kaldım valoranta başladım ve onda da aynı sorunları yaşadığımı fark ettim adama 5-6 gövde vuruyorum öldüğümde sadece 1 tanesini saymış oluyor yani her oyunda bu böyle kendimce yaptığım araştırmalarda ekran kartında olmaması gereken birkaç şey fark ettim bu konuyla ilgili bilgisi olan birisi veya birileri varsa yardımcı olursanız cidden çok sevinirim
Sistem:
ASUS Dual RX 6600 8 GB
Ryzen 5 5600 3.5 GHz
G.Skill 8+8 3200 MHz
MSI B550M- A Pro 4400 MHz
Sistem:
ASUS Dual RX 6600 8 GB
Ryzen 5 5600 3.5 GHz
G.Skill 8+8 3200 MHz
MSI B550M- A Pro 4400 MHz