BIOS Update yapabilmen için ya eski nesil işlemci takıp yapacaksın ya da arka plakette tuş gibi bir şey varsa BIOS flaşla güncelleyebilirsin.PC'yi yeni topladım. İşlemci Ryzen 5 5600 anakart ASRock B550M BIOS Update falan yapmam lazımmış galiba ama ekran yok hiçbir şekilde gelmiyor. Nasıl yapabilirim?
Hocam anakartınızın arka braketine bakın eğer anakartta dediğim gibi tuş varsa kendiniz de update atabiliyorsunuz işlemci gerekmeksizin.Yani her türlü bilgisayarcıya gitmem gerekiyor di mi? Elimde 3 serisi Ryzen yok çünkü. Bu anakartlar neden güncel gelmiyor ya çok saçma.
Maalesef yapabileceğiniz bir şey yok hocamBaktım yok hocam yarın götüreceğim bilgisayarcıya hevesimiz kursağımızda kaldı
ASRock kötü marka değil aslında.Çözdüm arkadaşlar gittim 800 TL verdim anakartı almadan önce mutlaka bakın BIOS Update olup olmadığına. Ucuz anakart alacağım diye de böyle şeylerle uğraşmayın benim gibi 800 daha koyup MSI, ASUS falan alıp böyle sorunlar yaşamayabilirdim. Siz benim yaptığımı yapmayın.
Çözdüm arkadaşlar gittim 800 TL verdim anakartı almadan önce mutlaka bakın BIOS Update olup olmadığına. Ucuz anakart alacağım diye de böyle şeylerle uğraşmayın benim gibi 800 daha koyup MSI, ASUS falan alıp böyle sorunlar yaşamayabilirdim. Siz benim yaptığımı yapmayın.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.