Ryzen 5 5600 sistemde GTA 5 düşük FPS

H7raeth

Decapat
Daha fazla  
Hepinize selam sistemim GTA 5'i rahatça 60 FPS üzeri oynatabilecek güçte fakat vermesi gereken performansı vermiyor GeForce Experience üzerinden ayarları optimum hale getirmeme rağmen maximum 80 FPS alabiliyorum bazen 50'lere kadar düşüyor ve geri çıkmıyor. Bir videoda benden bir tık daha düşük bir sisteme sahip olmasına rağmen yüksek ayarlarda 180 FPS'den aşağı düşmediğini fark ettim. Gerçekten oyundan soğudum sürücülerim güncel.

RTX3060 Ti.

AMD Ryzen 5 5600.

ASUS TUF B450M Pro 2

Samsung 1 TB SSD.

2x8 16 GB 3600 MHz RAM.

Msi Afterburner üzerinden bilgi ekranını açın ve önemli tüm verileri aktif hale getirin (gpu sıcaklığı, gpu kullanımı, gpu fan hızı, cpu kullanımı, cpu sıcaklığı, cpu çalışma frekansı, ram kullanımı) ardından oyuna girerek oyun esnasındaki değerleri paylaşın lütfen. Msi Afterburner kullanımını bilmiyorsanız bu makale size yardımcı olabilir.
MSI Afterburner Nedir, Nasıl Kullanılır?
Oyun içerisindeki grafik ayarlarınızı da paylaşmanız iyi olacaktır.

diğer oyunlarda bir sıkıntı görmedim rdr2 yüksek ayarlar 80 90 sabit ve sıcaklıklar gayet normal
Bilgisayarınızda paylaştığınız SSD'den başka bir depolama birimi var mı? Birde hem Nvidia hem de oyun ayarlarında Vsync ve diğer çeşitli FPS sınırlandırma ayarlarının kapalı olduğuna emin olun.

Bilgisayarınızda paylaştığınız SSD'den başka bir depolama birimi var mı? Birde hem Nvidia hem de oyun ayarlarında Vsync ve diğer çeşitli FPS sınırlandırma ayarlarının kapalı olduğuna emin olun.
500 gb bir hdd var gta 5 ona yüklü ve hayır hiçbir fps kısıtlaması vsync açık değil

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı