Çözüldü Ryzen 5 5600 sistemde OBS ile kayıt alınırken FPS düşüyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Malik Peker

Hectopat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
OBS'de 1 ay önce kayıt aldığımda FPS sorunu yoktu, fakat bir anda oldu ve LoL'de 60-80 arası düşüyor. Kayıt açmadığımda 300 üstü ama açtığımda 60-80 FPS arası oluyor ve aşırı rahatsız ediyor. Bu sorun neden olabilir? Ekran kartı güncellemesi yaptım, PC'de güncellemeleri yaptım, arkada gereksizleri kapattım, her şeyi yaptım ama bence bir sorun var, çözemedim ama.

Ekran kartı: 6700XT 10 GB.
İşlemci: Ryzen 5 5600.

Çözüm
Tamamdır kral eyvallah deneyeceğim cevap yazarım.

H265 yaptım fakat video açılmıyor bunu veriyor.

Pardon ekran kartınız NVIDIA'dır diye düşündüm. AMD tarafının teknolojisi neyse onu seçin yoksa, X264 kalsın. Bit değerini 6400 yapıp deneyin eğer kasarsa kaliteden düşürün.
Normal işlemciyle grafik işlemleri yapılmaz zaten. Grafik işlemci bu yüzden var:) Rica ederim. İyi günler dilerim.
Eyw kral ama fps sorunu çözduk ama şimdi kalite düştü ya webcam video falan bak bu video kalite düşük ama daha önceki videoların kalitesi daha iyi onu nasıl yaparım attığım video ekran kartı seçtim ve 6400 bit az önce denedim 10000 bit yaptım gene kalitelisiz ama fps sorunu yok şuan napabilirim amd çok sıkıntılı ya valla

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Eyw kral ama fps sorunu çözduk ama şimdi kalite düştü ya webcam video falan bak bu video kalite düşük ama daha önceki videoların kalitesi daha iyi onu nasıl yaparım attığım video ekran kartı seçtim ve 6400 bit az önce denedim 10000 bit yaptım gene kalitelisiz ama fps sorunu yok şuan napabilirim amd çok sıkıntılı ya valla

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Amacınız sadece oyun değilse AMD ekran kartı almamak lazım.
1745772569473.png

1745772626669.png

1745772643207.png

1745772658408.png

Amacınız sadece oyun değilse AMD ekran kartı almamak lazım.
Benim kide ayni nerdese bit 12000 yaptım güzel oldu ve fps 60 sabit sen 120 yapmışsın denicem onuda amd çok kötü almayın cidden allah tan eski olanlardan değil benimki 6700xt 10 gb iyi kötü değil ama biti 12000 yapınca güzel oldu ya valla senide yordum kusura bakma

Benim kide ayni nerdese bit 12000 yaptım güzel oldu ve fps 60 sabit sen 120 yapmışsın denicem onuda amd çok kötü almayın cidden allah tan eski olanlardan değil benimki 6700xt 10 gb iyi kötü değil ama biti 12000 yapınca güzel oldu ya valla senide yordum kusura bakma
Ben de normalde 12k yapıyorum 60fps yaparken, ama 120fps daha güzel oluyor. Ne demek her zaman. Rica ederim:)

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı