Ryzen 5 5600 ve RX 6700 XT sistem toplama

Bütçe
20,000/25,000
ilgin için çok teşekkür ederim sayenizde çok daha ucuza alacağım parçaları :D
umarım int satın alım korkum bununla son bulur iyi günler.

teşekkür ederim. önerebileceğiniz başka sistem veya site var mıdır?
AM4 neslinin en iyi oyun işlemcisi 5800x3d. O fiyata daha iyisi yoktur muhtemelen. 4060ti'li sistemler de bulunabilir muhtemelen ancak hem işlemcisi bu kadar iyi değil hem de bence 6800 çok daha iyi bir ekran kartı 4060ti'dan.

Rica ederim isterseniz hemen almayın akşamı bekleyin diğer arkadaşlarım daha iyi sistemler bulabilirler.
Hemen alamıycam yüksek ihtimalle iyice araştırmadan. yaklaşık 33 saattir ayaktayım çözüm bulana kadar uyku yok :D
Eğer yönlendirebilirseniz gerçekten çok müteşekkir olurum.

AM4 neslinin en iyi oyun işlemcisi 5800x3d. O fiyata daha iyisi yoktur muhtemelen. 4060ti'li sistemler de bulunabilir muhtemelen ancak hem işlemcisi bu kadar iyi değil hem de bence 6800 çok daha iyi bir ekran kartı 4060ti'dan.
kesinlikle katılıyorum nvidia ilerki süreçte vram sıkıntısına girecek diye çok fazla duyum alıyorum ondan dolayı aslında 6800 trio da dikkatimi çekmiyor değil ama ancak hazır sistemde :D

Hemen alamayacağım yüksek ihtimalle iyice araştırmadan. Yaklaşık 33 saattir ayaktayım çözüm bulana kadar uyku yok :D

Bence uyku düzeninizi bozmayın illaki güzel bir sistem bulursunuz.

Hemen alamayacağım yüksek ihtimalle iyice araştırmadan. Yaklaşık 33 saattir ayaktayım çözüm bulana kadar uyku yok :D

Kesinlikle katılıyorum NVIDIA ileriki süreçte VRAM sıkıntısına girecek diye çok fazla duyum alıyorum ondan dolayı aslında 6800 Trio da dikkatimi çekmiyor değil ama ancak hazır sistemde :D

Attığım sistemi çevrenizde başka birileri var ise onlara da sorabilirsiniz.

Bence uyku düzeninizi bozmayın illaki güzel bir sistem bulursunuz.
Tavsiye için teşekkürler diğer arkadaşlarınızın tavsiyelerini bekliyor olacağım.
Tam olarak şu an onla uğraşıyorum

Yaklaşık 24.000 TL'ye.
Ryzen 5 5600.
MSI MPG B550 Tomahawk.
ASUS RX 6700 XT.
G.Skill Ripjaws 3600 MHz 16CL 2x8.
Samsung 980 EVO 500 GB M.2
Xigmatek 750W PSlı lix g kasasını.
Bugün 26k küsure aldım 12 ay taksitle.
Toplamış bulunduğum bu sistemle konuyu kapattım yardımcı olan herkese teşekkür ederim.

Ben de bilgisayar toplama arefesindeydim ve sizin yazmış olduğunuz özelliklerde bir sistem alacaktım düne kadar fakat sağ olsun @Fahri Abi'nin tavsiyesiyle (kendisine tekrardan teşekkürler.) Şu sistemi aldım; MAXIMA-6800 / AMD Ryzen 5 5600 / MSI Radeon RX 6800 Gaming Z Trio 16G V1 16GB / 16GB RAM / 500GB SSD Gaming Bilgisayar - Gaming.Gen.TR şu an sipariş alındı olarak gözüküyor ben de hevesle sistemin gelmesini bekliyorum.

Sistem elinize ulaştığında buradan geridönüş bildirirseniz çok mutlu olurum intden almamanın acısını yaşayacağım yüksek ihtimal.
Şimdiden hayırlı olsun.

Sistem elinize ulaştığında buradan geridönüş bildirirseniz çok mutlu olurum intden almamanın acısını yaşayacağım yüksek ihtimal.
Şimdiden hayırlı olsun.
Öncelikle teşekkür ederim hocam size de hayırlı olsun, tabii ki geldiğinde objektif bir şekilde geri dönüş yaparım siz garantiye almışsınız kendiniz toplayarak o da bir seçenek elbette.

Şimdiden hayırlı olsun.
Hocam merhabalar, sistemim bugün sabah eksiksiz ve sağlam bir şekilde elime ulaştı. Ekran kartını ayrı gönderdiler ağır olduğu için ben kendim taktım. Ayriyeten diğer bileşenlerin tamamının kutularını da göndermişler. Sistemde yalnızca 500 gb SSD vardı, ben eski bilgisayarımdaki 1tb hard diski de taktım böylece alan 1.5 tb olmuş oldu. Çok test etme şansım olmadı fakat Rainbow Six Edge üzerinden bir performans testi uyguladım. ekran kartı sıcaklığı 56-57 derece ile 1080p çözünürlükte 450 ortalama FPS sağladı. Şu anda görünen bir sıkıntı yok çok şükür. Sizin geri bildiriminizi de bekliyorum sistemi topladıktan sonra.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı