Ryzen 5 5600G 16 GB RAM sistem Rust kaldırır mı?

Oynatıyor olması kasmadıgı anlamına gelmez kardeşim.

Bak bakalım bir buraya algılacak mısın:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

4650G bile adam akıllı kasmıyorken 5600G 4650G arasında %10 fark var ki oyundan oyuna değişiyor. Kimi zaman fark bayağı fazla alıyor. Yenisin sanırsam burada. Lütfen doğru bilgilendirme yap. HD Graphics değil bu. 3600MHz yapsa RAM'i daha iyi sonuçlar alabilir istese.

Ki ek ayarlamalar yapıp en az 55 Fps alabilir ki 4650G de yaptım. Çatır çatır oynattı sistem. İyi Sosyaller.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

4650G bile adamakıllı kasmıyorken 5600G 4650G arasında %10 fark var ki oyundan oyuna değişiyor. Kimi zaman fark bayağı fazla alıyor. Yenisin sanırsam burada. Lütfen doğru bilgilendirme yap. HD Graphics değil bu. 3600MHz yapsa RAM'i daha iyi sonuçlar alabilir istese.

Oynarsın ama keyif alamazsın. Ve bariz takılmalar oluyor. Rust için yeterli değil demek bu kadar zor değil.

Oynarsın ama keyif alamazsın. Ve bariz takılmalar oluyor. Rust için yeterli değil demek bu kadar zor değil.

Oynatabiliyor düşük ayarlarda. Optimizasyon sorunlu bir oyun lakin iyi bir ayar ile yine de oynatabilir diye düşünüyorum ki 4650G de kullanmıştım.

Bir ben de bir bakayım. Ayarları bulabiliceksem isteyeyim.

4650G bile adamakıllı kasmıyorken 5600G 4650G arasında %10 fark var ki oyundan oyuna değişiyor. Kimi zaman fark bayağı fazla alıyor. Yenisin sanırsam burada. Lütfen doğru bilgilendirme yap. HD Graphics değil bu. 3600MHz yapsa RAM'i daha iyi sonuçlar alabilir istese.

Ki ek ayarlamalar yapıp en az 55 FPS alabilir ki 4650G de yaptım. Çatır çatır oynattı sistem. İyi sosyaller.

Aga şaka mısın kasıyor diyorum belli alanlarda sen diyorsun hiç kasmaz şaka falan mısın? 30FPS ile yarım saattır tartışma yapıyorsun.

Aga şaka mısın kasıyor diyorum belli alanlarda sen diyorsun hiç kasmaz şaka falan mısın? 30FPS ile yarım saattır tartışma yapıyorsun.

Dostum bizim dostta denedik sorun yoktu. Ara ara çok nadir 45 e iniyordu ama belki bizde bir anormallik ya da bir şey vardı bilmem. Yanlış anlama senin üzerine değil ben burda deneyim söylüyorum. Sen tek diyince yanlış konuşuyor dedim de herkes söyleyince bir kendimi sorgulamadım değil.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı