Dostum birşey daha sorcam anakartta Windows 10 64 bit yazıyor yani Windows kurulu mu oluyor yoksa destekliyor mu oluyorAM4 anakartlarla AM4 işlemcileri kullanabilirsin. Kısaca evet
Dostum birşey daha sorcam anakartta Windows 10 64 bit yazıyor yani Windows kurulu mu oluyor yoksa destekliyor mu oluyorAM4 anakartlarla AM4 işlemcileri kullanabilirsin. Kısaca evet
Dostum bir şey daha soracağım anakartta Windows 10 64 Bit yazıyor yani Windows kurulu mu oluyor yoksa destekliyor mu oluyor
Windows 10 destekliyorsa ben gidipte Windows 7 ya da 8 ya da 9 yukleyebilirmiyimDestekli olur. Zaten anakarta bir şey indiremezsin
windows 7 desteğini kaybetti diye biliyorum sıkıntı olmaz diğerlerinde önerim win 11 kullanmanWindows 10 destekliyorsa ben gidipte Windows 7 ya da 8 ya da 9 yukleyebilirmiyim
Kanka PowerColor, Afox, axle gibi markalar dandik malzemeden yapılma şeyler. Kötüler. Dostum
Kanka ekran kartı alana kadar 5600G ile idare edeceğim ne yani ayıp mı? Ben sadece bunlar uyuşur mu diye soruyorum güncelleme istermi parçalar?
alınacaksa b650 var 300tl + ile o alınmalı a620 yerineAfox ve axleyi anlarımda PowerColor idare eder seviyede?
Ekran kartı alsan Max 7700XT alacaksın, eğer ekran kartı alacaksan DDR5 sistem diz.
Ayıp falan demedim, kötü dedim.
Uyuşur ancak gereksiz pahalı, o fiyata alınmaz yani.
GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarları
GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarlarıwww.gamegaraj.com
Örnek sistem mesela, DDR5 daha iyi bir işlemcide var.
Öylesine attım daha iyisi bulunur elbet.
Alınacaksa B650 var 300TL + ile o alınmalı A620 yerine
Alınmaz.
Neredeyse 5600+ 4060 sistem parasına niye böyle bir sistem topladınız?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.