Ryzen 5 5600G sistemi satıp MacBook Air M.2 almak mantıklı mı?

M1 bütçeme daha uygun. Fakat tasarım ve ileriye dönük fiyat artışı ve destekten dolayı M.2 almayı düşündüm.

M.2'nin fiyatı fiyat artışı olsa bile( ki dediğim gibi bence olmaz hatta ciddi anlamda düşebilir bile)Önermem. Üstelik destek konusunda çok bir farkları yok çünkü çok farklı işlemciler değiller.

Bence Mac almayın. Gidin bir ekran kartı alın.
Hocam biraz saçma bir şeymiş gibi gelecek fakat oyundan uzaklaşmak için de almak istiyorum. Dediğim gibi bu sene sınav senem ve elimdeki bilgisayarla oyun oynadığım oluyor. Ben kısıtlandığım zaman bir şeyi yapmayı bırakıyorum. Bilgisayarı da bırakamıyorum çünkü ders videolarını bilgisayar üzerinden izliyorum.

M.2'nin fiyatı fiyat artışı olsa bile( ki dediğim gibi bence olmaz hatta ciddi anlamda düşebilir bile)Önermem. Üstelik destek konusunda çok bir farkları yok çünkü çok farklı işlemciler değiller.
Peki hocam bir şey daha sorayım o zaman gitmeden. Bu bulduğum m2 macbook 2. el piyasasının 3-4k falan daha altında. Al sata gider mi ?

Hocam biraz saçma bir şeymiş gibi gelecek fakat oyundan uzaklaşmak için de almak istiyorum. Dediğim gibi bu sene sınav senem ve elimdeki bilgisayarla oyun oynadığım oluyor. Ben kısıtlandığım zaman bir şeyi yapmayı bırakıyorum. Bilgisayarı da bırakamıyorum çünkü ders videolarını bilgisayar üzerinden izliyorum.

Peki hocam bir şey daha sorayım o zaman gitmeden. Bu bulduğum M2 MacBook 2. el piyasasının 3-4K falan daha altında. Al SATA gider mi?

Mac'lar çoğunlukla çok fiyat kaybetmiyor alıcısından dolayı ama dediğim gibi bilemiyorum bu aralar hem ekonomi değişiyor hem aynı zamanda dünya ekonomisi değişiyor maalesef fiyat hakkında ne desem yalan olur ama sistem hakkında sorularınızı cevaplayabilirim. Bu arada satıcı güvenilir değil mi güvenilir olduğundan emin misiniz?

Mac'lar çoğunlukla çok fiyat kaybetmiyor alıcısından dolayı ama dediğim gibi bilemiyorum bu aralar hem ekonomi değişiyor hem aynı zamanda dünya ekonomisi değişiyor maalesef fiyat hakkında ne desem yalan olur ama sistem hakkında sorularınızı cevaplayabilirim. Bu arada satıcı güvenilir değil mi güvenilir olduğundan emin misiniz?
Yani başka ilanlarını inceledim. Resimlerdeki kişi hep aynı kişi. Elinden anladım. Oturduğum şehirde oturuyor. Yüz yüze alma imkanım var.

Tamamdır hocam o zaman inşallah sorun yaşamazsınız. Yine de sistemi çalışırken görün bir kere ama önerim.
Tamamdır hocam. Zaten daha net değil dediğim gibi. Hala m1 ile m2 arasındayım. Bi' testlerine falan bakayım. Canlı göreyim kararımı o zaman net vermiş olurum. Arada fiyat farkını hak edecek ne var diye. Teşekkür ederim.

Tamamdır hocam. Zaten daha net değil dediğim gibi. Hala M1 ile M.2 arasındayım. Bi' testlerine falan bakayım. Canlı göreyim kararımı o zaman net vermiş olurum. Arada fiyat farkını hak edecek ne var diye. Teşekkür ederim.

Ben çok fark görmüyorum açıkçası M1 yeterince güçlü zaten Mac için.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı