Ryzen 5 5600G'li sistem alınır mı?

TRMKTR

Decapat
Yer
Dünya
Yakın zamanda bilgisayar almayı düşünüyordum ama bütçem pek fazla değil. Ben de APU sistemlere bakayım dedim ve karşıma bu sistemler çıktı:

Oyun olarak CS2, Valorant, GTA V, Forza Horizon 5, Fortnite, PUBG, Rainbow vb. oyunlar oynuyorum genellikle. Ara sıra hikayeli oyunlar falan. Bu oyunları işlemcinin kaldırabileceğini fps ölçme videolarında fpslerle gösteriyorlar fakat ekran kartı olmadan oyun oynamak benim kafama pek yatmadı. Ağır oyunlar dışında ortalama oyunları bu sistemler açabilir mi? Ya da sizin herhangi bir öneriniz var mı?

2.el tavsiye ederim.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Alınır. Hatta alacaksan ucuz olanı al. Diğerinin bellek ve SSD dandik. İleride ekran kartı takıp a+ oyunları da oynarsın. Bütçen eğer bu kadarsa ikinci el yerine bu sistem daha mantıklı olur. En azından güncel bir sistem. İkinci el almaya kalksan, işlemcide muhtemelen 4-5 nesil geriye gitmen gerek.

Alınır. Hatta alacaksan ucuz olanı al. Diğerinin bellek ve SSD dandik. İleride ekran kartı takıp a+ oyunları da oynarsın. Bütçen eğer bu kadarsa ikinci el yerine bu sistem daha mantıklı olur. En azından güncel bir sistem. İkinci el almaya kalksan, işlemcide muhtemelen 4-5 nesil geriye gitmen gerek.
Tam da bu yüzden 2. ele yönelmek istemiyordum. Sağ olun. Ayrıca ileride ben bu işlemciye ekran kartı takabilir miyim? APU bir işlemciye ekran kartı takılır mı?

Tam da bu yüzden 2. ele yönelmek istemiyordum. Sağ olun. Ayrıca ileride ben bu işlemciye ekran kartı takabilir miyim? APU bir işlemciye ekran kartı takılır mı?

Tabii ki takılabilir. Hatta bu anakarta R7 5800 işlemcide takabilirsin. İkinci el tavsiye etmem şahsen. Bu bütçeye alınacak en iyi sistemlerden birisi bu. İşlemci değiştirmeden RTX 4060 takabilirsin bu sisteme.

Yalnız şöyle bir durum var. Ekran kartı alacağın zaman mutlaka PSU da alman gerekecek. En az 600W 80+

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı