Ryzen 5 5600H Sanal makineye Hackintosh kurulumu yapmak

anarsi

Megapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Ryzen 5 5600
7700XT
DDR4 3200MHZ 16 GB RAM
RAM
16 GB 3200MHZ
SSD veya HDD modeli
512 GB M.2 SSD
Ekran kartı
GTX 1650
Merhaba, sanal makine üzerinde Hackintosh deneyimi yaşamayı planlıyorum. Genel olarak, Hackintosh'tan büyük beklentilerim yok; asıl amacım Netflix, YouTube gibi platformlarda zaman geçirmek. Sistem özelliklerim şu şekildedir:

• İşlemci: Ryzen 5 5600H.
  • Ekran kartı: GTX 1650.
  • RAM: 16 GB.
Bu konuda herhangi bir tavsiyeniz veya bilgi paylaşımınız varsa, memnuniyetle dinlerim. Teşekkürler!

Merhaba, sanal makine üzerinde Hackintosh deneyimi yaşamayı planlıyorum. Genel olarak, Hackintosh'tan büyük beklentilerim yok; asıl amacım Netflix, YouTube gibi platformlarda zaman geçirmek. Sistem özelliklerim şu şekildedir:

• İşlemci: Ryzen 5 5600H.
  • Ekran kartı: GTX 1650.
  • RAM: 16 GB.
Bu konuda herhangi bir tavsiyeniz veya bilgi paylaşımınız varsa, memnuniyetle dinlerim. Teşekkürler!

Sanal makineden YouTube filan kullanırsınız ancak keyif alamazsınız çünkü GPU'nuz desteklenmiyor. En iyisi gerçek bir sisteme urmak ancak sizin sisteminizin ekran kartınıza hiçbir zaman driver yazılmadı. Hackintosh yerine Ubuntu, Debian, Red Hat,Fedora, Linux Mint gibi dağıtımlar kullanın bence.

Ryzen igpu hackintosh destek konu linki
bendede ryzen 5 6600h işlemcili laptop var, igpu ile kullanabilmek için bir süredir hackintosh konularını incelemekteyim, linkini verdiğim konuya denk geldim. 5625u işlemcisinin desteklediği yorumlarda belirtilmiş, sizdeki 5600h da uyumlu olacaktır bence. Kurulum yaparsanız benide bilgilendirirmisiniz, bende 6600h işlemcide denemek istiyorum bir yolu var ise

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı