R Ragnar23 Decapat Katılım 3 Aralık 2022 Mesajlar 77 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Şubat 2025 #41 Shinsai dedi: CPU'nun güç tüketimi ve frekansı anlık yükseliyor. Normal o yani. Hava soğutma aldıktan sonra öyle anlık yükselmez overclock falan yapmazsan. Genişletmek için tıkla... Hocam ben overclock yaptığımı hatırlamıyorum ama eğer overclock varsa onu nasıl görebilirim?
Shinsai dedi: CPU'nun güç tüketimi ve frekansı anlık yükseliyor. Normal o yani. Hava soğutma aldıktan sonra öyle anlık yükselmez overclock falan yapmazsan. Genişletmek için tıkla... Hocam ben overclock yaptığımı hatırlamıyorum ama eğer overclock varsa onu nasıl görebilirim?
Shinsai Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Tecrübeli Moderatör Zamanın Tanığı Katılım 2 Haziran 2019 Mesajlar 5.216 Makaleler 4 Çözümler 51 16 Şubat 2025 #42 Ragnar23 dedi: Hocam ben overclock yaptığımı hatırlamıyorum ama eğer overclock varsa onu nasıl görebilirim? Genişletmek için tıkla... Sen hatırlamıyorum diyorsan yapmamışsındır hocam. Manuel yapılıyor overclock. İşlemcinin turbo hızının da üstüne çıkıyorsun, hız aşırtma yani.
Ragnar23 dedi: Hocam ben overclock yaptığımı hatırlamıyorum ama eğer overclock varsa onu nasıl görebilirim? Genişletmek için tıkla... Sen hatırlamıyorum diyorsan yapmamışsındır hocam. Manuel yapılıyor overclock. İşlemcinin turbo hızının da üstüne çıkıyorsun, hız aşırtma yani.