Ryzen 5 5600X hala alınabilir mi?

Ağır oyunlar için yeterde artar bile diyosunuz o zaman.

Aradaki fiyat farkından ötürü 5600X tercih ettim yakında da 4070 falan düşünüyorum bunun yanında.
Her oyunu oynarsın kardeş.
Konuda bütçe ibaresi gördünüz mü? Bana Akakçe copy-paste'i yapmayın. Sizin kadar fiyatlara hakimim.
Arkadaş cevabı vermiş.

4070 alınmaz bu arada. 7700xt al ya da çok tavsiye etmesem de 4070 super.

Her oyunu oynarsın kardeş.

Arkadaş cevabı vermiş.

4070 alınmaz bu arada. 7700xt al ya da çok tavsiye etmesem de 4070 super.
Tekrar ediyorum bu konuda bir bütçe ibaresi var mı? 5600-5600X'in dönemi geçti. 5700X3D'nin daha doğru bir tercih olduğunu fiyattan bağımsız olarak belirttim ve 4070 varyantları için makul bir işlemci olmayacağı da gelecekteki yönelime göre kendisini gösteriyor. Konuyu ikili tartışma ortamından çıkarın.

Son düzenleme:
Tekrar ediyorum bu konuda bir bütçe ibatesi var mı? 5600-5600X'in dönemi geçti. 5700x3D'nin daha doğru bir tercih olduğunu fiyattan bağımsız olarak belirttim ve 4070 varyantları için makul bir işlemci olmayacağı da gelecekteki yönelime göre kendisini gösteriyor. Konuyu ikili tartışma ortamından çıkarın.

Dönemi nasıl geçti ya yeni aldık: D

Sıfır sistemi AM4 alarak hata etmişsin en başta. Bence AM5 toplamalıydın.

Sıfır toplamadım eldeki bilgisayarı güncelliyorum.

Peki beni kaç yıl götürür ileride 32 GB RAM yapıp yanına sağlam bir kart alacağım AM5 ile bir derdim yok AM4'le beraber orta üst sistem dizmek istiyorum.
Dönemi nasıl geçti ya yeni aldık: D
Sizin yeni almanız maalesef işlemciyi güncel yapmıyor. 2020 çıkışlı bir parçadan söz ediyoruz.

4070'i 1080p'de doğru şekilde beslerseniz daha uzun ömürlü olur. 2K için zamanla gücü düşecektir ama Nvidia'nın ekstra teknolojileriyle orada da güçlü kalacaktır.

Sizin yeni almanız maalesef işlemciyi güncel yapmıyor. 2020 çıkışlı bir parçadan söz ediyoruz.

4070'i 1080P'de doğru şekilde beslerseniz daha uzun ömürlü olur. 2K için zamanla gücü düşecektir ama NVIDIA'nın ekstra teknolojileriyle orada da güçlü kalacaktır.

Peki şu an hala çok güçlü müdür kaç yıl götürür ağır oyunlarda.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı