Yeterli olur bende zero dark değil de AK400 kullanıyorum. Stok fan dediğin gibi yetersiz kalır.Sogutma almak istiyorum sisteme. Cok ısınıyor yoruluyor stock fanla.
DeepCool AK400 Zero Dark Plus almayı düşünüyorum. Sizce nasıl? Bu fiyatlarda var mı bir öneriniz
Almayı düşündüğün soğutucunun fiyatını görünce yazmak istedim açıkçası. Evet düşündüğün soğutucu da güzel soğutacaktır mutlaka.Sogutma almak istiyorum sisteme. Cok ısınıyor yoruluyor stock fanla.
DeepCool AK400 Zero Dark Plus almayı düşünüyorum. Sizce nasıl? Bu fiyatlarda var mı bir öneriniz
Almayı düşündüğün soğutucunun fiyatını görünce yazmak istedim açıkçası. Evet düşündüğün soğutucu da güzel soğutacaktır mutlaka.
Ben R5 5600'de şunu kullanıyorum:
![]()
Dark Freezer X127 Intel & AMD Uyumlu, ARGB Fanlı Kule Tipi İşlemci Soğutucu (DKCCX127) - İşlemci Soğutucu - Soğutucu Overclock - PC Bileşenleri | Teknobiyotik
Dark Freezer X127 Kule Tipi Soğutucu Yüksek Soğutma Performansı ve Addressable RGB LED Fanları ile Farkını Gösterir! İşlemciler İçin Hem Işıl Işıl Hem de Buz Gibi Çözüm Dark mühendis ekibi Intel ve AMD işlemciler için kolay montajlı, yüksek performanslı ve Ryzen serisi ile tam uyumlu...www.teknobiyotik.com
@Bold Pilot arkadaşın önerdiği X123 modeline göre biraz daha iyi bu model. CFM değeri 66.
İnan bana o kadar yeterli oluyor ki. 5600X ile 5600 arasında neredeyse hiç fark yok gibi bir şey. Haliyle sana da X127 fazla fazla yeterli olacaktır. Ancak para harcamayı göze aldım sorun değil diyorsan düşündüğün soğutucuyu alıp kullanabilirsin.
Gerçi bu işlemci için yine de içim el vermiyor o kadar pahalı ürünleri tavsiye etmeye, ama illa para harcamak istiyorsan en azından bunu al:
Keşke şu an her şeyin fiyatı 1.5 yıl öncesininki gibi olsaAK400'ün fiyatını şimdi gördümben 1 - 1.5 yıl önce sistemi toplarken almıştım 1.300 TL'ye almışım şimdi baktım.
![]()
Sıvı soğutmaya gerek yok.
Bu bile yeterli.![]()
Dark Freezer X123 DKCCX123 İşlemci Soğutucu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Dark Freezer X123 DKCCX123 İşlemci Soğutucu fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Dark Freezer X123 DKCCX123 İşlemci Soğutucu özelliklerini incele, 559,17 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Anakartınızın kutusunda olmalı AM4 braket anakarta monteli geliyor normalde fakat hazır sistem olarak falan aldıysanız aldığınız yerdekiler çıkarmış olabilir.Aga bunu aldım da geldi ya bunun icin anakart da iki tane sabitlemek icin parca lazımmış yok bende kututudada cıkmadı çıldıracağım nereden satın alabilirim o iki parcayı tilt oldum.
Anakartınızın kutusunda olmalı AM4 braket anakarta monteli geliyor normalde fakat hazır sistem olarak falan aldıysanız aldığınız yerdekiler çıkarmış olabilir.
Pahalı bir şey değil internetten alabilirsiniz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.