Ryzen 5 5600X için DeepCool AK400 Zero Dark Plus soğutucu alınır mı?

ququwi

Centipat
Daha fazla  
Sogutma almak istiyorum sisteme. Cok ısınıyor yoruluyor stock fanla.
DeepCool AK400 Zero Dark Plus almayı düşünüyorum. Sizce nasıl? Bu fiyatlarda var mı bir öneriniz

Son düzenleyen: Moderatör:
Sogutma almak istiyorum sisteme. Cok ısınıyor yoruluyor stock fanla.
DeepCool AK400 Zero Dark Plus almayı düşünüyorum. Sizce nasıl? Bu fiyatlarda var mı bir öneriniz
Almayı düşündüğün soğutucunun fiyatını görünce yazmak istedim açıkçası. Evet düşündüğün soğutucu da güzel soğutacaktır mutlaka.

Ben R5 5600'de şunu kullanıyorum:

@Bold Pilot arkadaşın önerdiği x123 modeline göre biraz daha iyi bu model. CFM değeri 66.

İnan bana o kadar yeterli oluyor ki. 5600x ile 5600 arasında neredeyse hiç fark yok gibi bir şey. Haliyle sana da x127 fazla fazla yeterli olacaktır. Ancak para harcamayı göze aldım sorun değil diyorsan düşündüğün soğutucuyu alıp kullanabilirsin.

Gerçi bu işlemci için yine de içim el vermiyor o kadar pahalı ürünleri tavsiye etmeye, ama illa para harcamak istiyorsan en azından bunu al:

Almayı düşündüğün soğutucunun fiyatını görünce yazmak istedim açıkçası. Evet düşündüğün soğutucu da güzel soğutacaktır mutlaka.

Ben R5 5600'de şunu kullanıyorum:

@Bold Pilot arkadaşın önerdiği X123 modeline göre biraz daha iyi bu model. CFM değeri 66.

İnan bana o kadar yeterli oluyor ki. 5600X ile 5600 arasında neredeyse hiç fark yok gibi bir şey. Haliyle sana da X127 fazla fazla yeterli olacaktır. Ancak para harcamayı göze aldım sorun değil diyorsan düşündüğün soğutucuyu alıp kullanabilirsin.

Gerçi bu işlemci için yine de içim el vermiyor o kadar pahalı ürünleri tavsiye etmeye, ama illa para harcamak istiyorsan en azından bunu al:

AK400'ün fiyatını şimdi gördüm 😮 ben 1 - 1.5 yıl önce sistemi toplarken almıştım 1.300 TL'ye almışım şimdi baktım. 😅

Sıvı soğutmaya gerek yok.
Bu bile yeterli.

Aga bunu aldım da geldi ya bunun icin anakart da iki tane sabitlemek icin parca lazımmış yok bende kututudada cıkmadı çıldıracağım nereden satın alabilirim o iki parcayı tilt oldum.

Aga bunu aldım da geldi ya bunun icin anakart da iki tane sabitlemek icin parca lazımmış yok bende kututudada cıkmadı çıldıracağım nereden satın alabilirim o iki parcayı tilt oldum.
Anakartınızın kutusunda olmalı AM4 braket anakarta monteli geliyor normalde fakat hazır sistem olarak falan aldıysanız aldığınız yerdekiler çıkarmış olabilir.
Pahalı bir şey değil internetten alabilirsiniz.

Anakartınızın kutusunda olmalı AM4 braket anakarta monteli geliyor normalde fakat hazır sistem olarak falan aldıysanız aldığınız yerdekiler çıkarmış olabilir.
Pahalı bir şey değil internetten alabilirsiniz.

Evet evet aldı taktım biraz zor takıldı ama ögrendim sağ ol oyunda 62 63 derece Max 55'lerde gzeiyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı