Ryzen 5 5600X overclock ayarları nasıl olmalı?

BlackeagLee

Megapat
Daha fazla  
Arkadaşlar CTR programı ile clock Speed'i 4550 MHz'ye kadar sabitledim sizce nasıl? SE 224 XT CPU soğutucu kullanıyorum. Ayrıca BIOS'tan PBO veya herhangi bir ayarda yapmama gerek var mı sizce? PUBG Mobile emulator oynuyorum ve hala lag yiyorum. ASUS performance enhancement vs?

Arkadaşlar ctr programı ile clock Speed'i 4550 MHz'ye kadar sabitledim sizce nasıl? SE 224 XT CPU soğutucu kullanıyorum. Ayrıca BIOS'tan PBO veya herhangi bir ayarda yapmama gerek var mı sizce? PUBG Mobile emulator oynuyorum ve hala lag yiyorum. ASUS performance enhancement vs?

Kullandığın sistemden tut optimizasyona kadar hepsini iyice yapılandırırsan emülatörle sorun yaşamazsın. Bende aynı işlemciyi kullanıyorum daha bir tek sorun yaşamadım. Eğer gerçekten sorunu çözmemi istersen de özelden tavsiyeler verebilirim.

Kullandığın sistemden tut optimizasyona kadar hepsini iyice yapılandırırsan emülatörle sorun yaşamazsın. Bende aynı işlemciyi kullanıyorum daha bir tek sorun yaşamadım. Eğer gerçekten sorunu çözmemi istersen de özelden tavsiyeler verebilirim.

Hocam özelden yardım etmeniz saçma olur burada sizi engelleyen bir şey yok ayrıca aynı sorunu yaşayanlar için bir rehber olabilir bu konu.

Çok iyi olur ya instagram kullanıyor musun başkan?

5600X ve RX 6600XT kullanıyorum ve hala lag yiyorum. HPET ayarı bile yaptım yapmadığım Windows performans ayarı kalmadı.

@AmongTv instagram adresini verir misin reis

Emülatör için sanallastirmayi açmalısınız.

PBO ayarim +125'te ve 4725 MHz'ye kadar çıkıyor.

Ctr programı ile manuel OC yaptım clock 4550MHz'ye sabit benim. Sence ne yapmalıyım sanallaştırma açık.

Son düzenleme:
Çok iyi olur ya instagram kullanıyor musun başkan?

5600X ve RX 6600XT kullanıyorum ve hala lag yiyorum. HPET ayarı bile yaptım yapmadığım Windows performans ayarı kalmadı.

@AmongTv instagram adresini verir misin reis

Ctr programı ile manuel OC yaptım clock 4550MHz'ye sabit benim. Sence ne yapmalıyım sanallaştırma açık.

instagram : serdar_yildiz_33​

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı