Merhaba bilgisayarıma yeni macun sürdüm fakat kendi kendine restart atıyor sizce neden olabilir bir virüs falan olabilir mi?
İşlemcim: Ryzen 5 5600X stok fan kullanıyorum.
Boşta 60 70 derece arası geziyor PSU kablo yetişmediğinden yamuk şekilde duruyor o yüzden olabilir mi?
Hocam anlık olarak attım 40 50 güç tüketiminde 85 86 derece oluyor şu an neden böyle anlayamadım boşta bugün 2 kere restart oyundayken 1 kere restart attı.
Hocam PSU o kadar sıkıntıysa önce ona bir bakın ben ufak bir şey diye düşündüm kablonun sağlam olduğundan ve oturduğundan emin olun. Bu arada uzatmanız dandikse bile sıkıntı çıkarabilir.
Hocam PSU o kadar sıkıntıysa önce ona bir bakın ben ufak bir şey diye düşündüm kablonun sağlam olduğundan ve oturduğundan emin olun. Bu arada uzatmanız dandikse bile sıkıntı çıkarabilir.
Hocam PSU'nun yamuk durma nedeni anakartta RAM'lerin yanında kalın bir giriş var oraya uzanmıyor uzatma olarak ne alacağım onu da bilmediğimden öyle duruyor.
Hocam PSU'nun yamuk durma nedeni anakartta RAM'lerin yanında kalın bir giriş var oraya uzanmıyor uzatma olarak ne alacağım onu da bilmediğimden öyle duruyor.