Ryzen 5 5600X sistem kendi kendine restart atıyor

SadeceEfe

Hectopat
Merhaba bilgisayarıma yeni macun sürdüm fakat kendi kendine restart atıyor sizce neden olabilir bir virüs falan olabilir mi?
İşlemcim: Ryzen 5 5600X stok fan kullanıyorum.
Boşta 60 70 derece arası geziyor PSU kablo yetişmediğinden yamuk şekilde duruyor o yüzden olabilir mi?

Merhaba bilgisayarıma yeni macun sürdüm fakat kendi kendine restart atıyor sizce neden olabilir bir virüs falan olabilir mi?
Boşta 60 70 derece arası geziyor PSU kablo yetişmediğinden yamuk şekilde duruyor o yüzden olabilir mi?

Boşta 60-70 normal değil hocam oyunda 100 görüyor mu? Aşırı ısınmaya bağlı kapanma var gibi.

Hocam bu illetten soğutucu alarak kurtulmayı planlıyorum o da olmazsa ne yapacağım bilmiyorum.

Hocam soğutucu düzgün oturmamış gibi stok olsa bile bu kadar ısınmaz ya da macun mu kalitesiz?

5600 için kule tipi soğutucu iyi olur ama bu bir gerçek.

İşlemci kullanımı yüzde kaç boştayken? Buna baksanız çok iyi olur.

1730054627878.png

Hocam anlık olarak attım 40 50 güç tüketiminde 85 86 derece oluyor şu an neden böyle anlayamadım boşta bugün 2 kere restart oyundayken 1 kere restart attı.

PSU kabloyu değiştirin elektriği tam vermediği için kendine reset atabilir macun sürerken işlemcin dışına cikmadigina emin misin?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı