sinkare.coskare
Kilopat
RTX 3090 ile kullanılacak.
12 çekirdekli işlemci yerine neden 6 çekirdekli bir işlemci alınsın? AMD'yi biz de seviyoruz tamam ancak fanboy olmaya gerek yok.Ryzen 5 5600X.
Fiyat farkını sordum, daha ucuzdur diye düşündüm ve özellikle oyun için ise diye belirttim render için vs kullanacak ise rakip bile değiller zaten ama oyun tekli çekirdek performansına bakar.5800X olsaydı bile 10920X hatta 5900X yerine bile 48 PCI-e lane yüzünden 10920X derdim.
12 çekirdekli işlemci yerine neden 6 çekirdekli bir işlemci alınsın? AMD'yi biz de seviyoruz tamam ancak fanboy olmaya gerek yok.
İkisi birbirinin rakibi olacak işlemciler değil. Çok saçma bir kıyaslama. Kullanım amacı nedir?
Fiyat farkını sordum, daha ucuzdur diye düşündüm ve özellikle oyun için ise diye belirttim render için vs kullanacak ise rakip bile değiller zaten ama oyun tekli çekirdek performansına bakar.
Fiyat önemli değilse 3970X alabilirsiniz çok uzun süre kullanırsınız. Hem oyun hem iş performansı iyi olsun diyorsanız güncel nesilden 12900K alabilirsiniz hem DDR5 geçmiş olursunuz geleceğe dönük. Eğer bütçesi var ise abinizin 10980XE alınabilir yine aynı şekilde.Oyun geliştiricisi + grafik tasarım ve freelancer olarak çalışıyorum
Oynadığım oyunlar League of Legends, Valorant, God of War, elden rings 3 monitor ile kullanacağım performansa etkisi olur mu?
Abim Amerika'da fiyat önemli değil kendisi alıp bana yollacak
Stokta bu ikisi var mış bende size sorup karar vereyim dedim sonra ona göre anakart alırım
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.