Ryzen 5 7500F işlemci sıvı soğutma önerisi

Hocam forumda kullananların incelemelerine göre alınabilir bence değer bütçenizi dibine kadar zorlamakta zorunda değilsiniz zaten 7500f için gerekmez. En kötü iade edersiniz
Teşekkürler ilginiz için. Forumda genel olarak memnun kalınmış gibi gözüküyor. Konuştuğumuz modellerden birini tercih edeceğim artık.

Merhaba, Ryzen 5 7500F işlemcili sistem satın aldım. Stok fanla çok ısındığı söyleniyor sisteme ek olarak makul bir sıvı soğutma olmadığı için ayrı olarak alacağım. Çok para vermek istemiyorum çünkü çok uzun saatler oyun oynayan biri değilim. Bu 2 soğutucudan hangisini önerirsiniz? Bu civardaki mümkünse daha alt fiyatla başka önerilere açığım.

7500F için iyi bir kule tipide yeter. Örnek:

AK400'de bakabilirsin.

Sıvı soğutma istersen LS720 al. Bu bütçede alacağın en güçlü soğutucu:

7500F için iyi bir kule tipide yeter. Örnek:

AK400'de bakabilirsin.

Sıvı soğutma istersen LS720 al. Bu bütçede alacağın en güçlü soğutucu:

Tercihim AG400'ün RGB'siz modelinden yana olacak gibi duruyor. Bu modelde dahili olarak termal macun geliyor mu?

Merhaba, Ryzen 5 7500F işlemcili sistem satın aldım. Stok fanla çok ısındığı söyleniyor sisteme ek olarak makul bir sıvı soğutma olmadığı için ayrı olarak alacağım. Çok para vermek istemiyorum çünkü çok uzun saatler oyun oynayan biri değilim. Bu 2 soğutucudan hangisini önerirsiniz? Bu civardaki mümkünse daha alt fiyatla başka önerilere açığım.
Ayrıca ilk model kalitesiz. MSI'da da kronik sorunlar var. En iyi seçenek kule tipi almak. Kesin sıvı soğutma istersen 240mm önerebilirim.

Tercihim AG400'ün RGB'siz modelinden yana olacak gibi duruyor. Bu modelde dahili olarak termal macun geliyor mu?

Attığım linkten alın. Amazon yurt dışından getiriyor, hem aynı fiyata gelir hem de uzun sürer (en az 15 gün). Evet içinden macun çıkması gerek. Ama siz yüksek kalite bir termal macun alın.

@Wrexyz Şimdi farkettim, amazon sepette ücrete yansıtmıyor fakat ürün sayfasında 350-400 arası kargo + gümrük alıyormuş. Teşekkürler sizin attığınız link çok daha mantıklı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı