Ryzen 5 7500F MPK sisteme Deep cool AG400 AK400 işlemci soğutucu alınır mı?

YouTube üzerinden bakarak 10 dakikaya takarsın. Kendine güvenmiyorsan Gaming gen de takmayı kabul ediyorsa ve yakınsan götür taksınlar.
Sistemi mağazalarına gidip alacağım zaten. Gitmeden önce sipariş edeyim Deep Cool AG400 AK400'ü.

Ben bunu öneririm.

Thermalright Peerless Assassin 120 SE ARGB Kule Tipi Soğutucu

Link

Ağır yükte 65 gördü en fazla.
Hocam pahalı değil mi?

Sistemi mağazalarına gidip alacağım zaten. Gitmeden önce sipariş edeyim Deep Cool AG400 AK400'ü.
Takmayı kabul ederlerse taktır dostum.

Hocam pahalı değil mi?

O soğutucuya o para verilmez.

Sen bütçe artarsan buna bir bak.

Takmayı kabul ederlerse taktır dostum.

O soğutucuya o para verilmez.

Sen bütçe artarsan buna bir bak.

Bütçem artmaz büyük ihtimal. SSD'yi 1 TB yapınca 31 bin oluyor. Alcağım zaten 900 TL soğutucu bütçemi aşar bunu alırsam.

Hocam pahalı değil mi?
Hocam pahalı değil soğutmaya göre. Performansı çok iyi ve kalitesi mükemmel. RGB'si de baya kaliteli. Bence değer. Ömürlük alınıyor zaten. En kalitesiz sıvı soğutmadan daha ucuz.

Hocam pahalı değil soğutmaya göre. Performansı çok iyi ve kalitesi mükemmel. RGB'si de bayağı kaliteli. Bence değer. Ömürlük alınıyor zaten. En kalitesiz sıvı soğutmadan daha ucuz.

Dostum o soğutucu şurada 1 ay önceye kadar 1K TL'ydi zamlandı o fiyata alınmaz.

Bu arada sakın monte edip yollamasınlar. Zarar gelme ihtimali yüksek. Eğer çok istiyorsanız, kasanın içini sünger, kartonla falan doldursunlar. Daha iyi olur. Ama önerim sizin montelemeniz. Çocuk işi zaten.

Bu arada sakın monte edip yollamasınlar. Zarar gelme ihtimali yüksek. Eğer çok istiyorsanız, kasanın içini sünger, kartonla falan doldursunlar. Daha iyi olur. Ama önerim sizin montelemeniz. Çocuk işi zaten.
Sorun montelemede değil kabloda. Ürünü mağazalarına gidip alacağım. Hepsiburada'dan sipariş ettiğim fanıda kasaya takarım. Tek sıkıntı kabloyu nasıl saklayacağım ve nereye bağlayacağım? Bir de termal macunu ne kadar süreceğim ve sürdükten sonra hemen bilgisayarı açsam sorun olur mu?

Sorun montelemede değil kabloda. Ürünü mağazalarına gidip alacağım. Hepsiburada'dan sipariş ettiğim fanıda kasaya takarım. Tek sıkıntı kabloyu nasıl saklayacağım ve nereye bağlayacağım? Bir de termal macunu ne kadar süreceğim ve sürdükten sonra hemen bilgisayarı açsam sorun olur mu?
O da kolay. Macunu ben X şeklinde sürüyorum. Sonra takıyorum soğutucuyu, tam oluyor. Sürdükten hemen sonra açmanız bir şeyi değişmez. Biraz bekleyin tam otursun. Saklamayı kasanın arka kapağını açın ve oraya atın.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı