kNecht
Hectopat
Hazır bir sistem alacağım için de bu işlemciden var. AMD işlemcilere oldum olası iyi bakmamışımdır. Sizce nasıl bu işlemci? Sistemin de linkini atayım.
Bende oldum olası iyi bakmadım bir kere kullandım bidahada kullanmamda ama 7500F'yi çok övüyorlar iyi bir işlemciye benziyor.
Bütceniz nedir bu arada.
Sisteme göre Max 25k.
![]()
ULTIMA-4060Ti / AMD Ryzen 5 7500F TRAY / ASUS Dual GeForce RTX 4060 Ti OC 8GB / 16GB RAM / 1TB M.2 SSD Sistem Tavsiyesi
ULTIMA-4060Ti sistem tavsiyesidir. ASUS RTX 4060 Ti ekran kartı ile üst seviye oyun deneyimini en uygun fiyat ile sunmak için tasarlandı.www.gaming.gen.tr
Oyun odaklı istiyorsan bu sistemlere bakman saha doğru olur.
![]()
ULTIMA-4060Ti / AMD Ryzen 5 7500F TRAY / ASUS Dual GeForce RTX 4060 Ti OC 8GB / 16GB RAM / 1TB M.2 SSD Sistem Tavsiyesi
ULTIMA-4060Ti sistem tavsiyesidir. ASUS RTX 4060 Ti ekran kartı ile üst seviye oyun deneyimini en uygun fiyat ile sunmak için tasarlandı.www.gaming.gen.tr
Oyun odaklı istiyorsan bu sistemlere bakman saha doğru olur.
Oyun odaklı düşünüyorum da daha monitör alması da var. Pahalıya patlıyor banaönerileriniz için teşekkür ederim mutlaka ikisinden birini alacağım.
Altta bu sistemi gördüm.
Buna işlemci olarak AMD Ryzen 5 5600 MPK 6 çekirdek 12 thread 3.5/4.4GHz
Ve monitör olarak AOC 27G2SAE/BK 27″ 1MS 165HZ FreeSYNC Premium VA Full HD Gaming Monitör
Bunları ekledim toplam 26084 TL oldu. Artısı eksisi nedir bilgilendirebilir misiniz?
Fiyatına gôre iyi bir sistem yapabilirsen islemciyi 5600 yap al.
Singlemi yoksa rekabetci oyunmu oynuyorsun genelde.
Normalde sadece CS2 oynuyorum şu anlık ama multiplayer oyunlara da başlayacağım. Yaptığım eklemeler benim hoşuma gitti almaya gidebilirim her an![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.