Ryzen 5 7500F nasıl bir işlemci?

• Konuyu başlatan kNecht
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 9
  • Görüntüleme 25.766
Muadili Intel i5 13400 serisi.
Isınma bir işlemcidir bir tane kule tipi şart.
Genel olarak iyi bir işlemci. Am5 olması güncellik açısından önemli.
Ryzen 5600 gibi popüler olacak bir işlemci ileride.

Bende oldum olası iyi bakmadım bir kere kullandım bidahada kullanmamda ama 7500F'yi çok övüyorlar iyi bir işlemciye benziyor.

Bütceniz nedir bu arada

Sisteme göre Max 25k.

Oyun odaklı istiyorsan bu sistemlere bakman saha doğru olur.

Son düzenleyen: Moderatör:

Oyun odaklı düşünüyorum da daha monitör alması da var. Pahalıya patlıyor bana :D önerileriniz için teşekkür ederim mutlaka ikisinden birini alacağım.

Altta bu sistemi gördüm.

Buna işlemci olarak AMD Ryzen 5 5600 MPK 6 çekirdek 12 thread 3.5/4.4GHz

Ve monitör olarak AOC 27G2SAE/BK 27″ 1MS 165HZ FreeSYNC Premium VA Full HD Gaming Monitör

Bunları ekledim toplam 26084 TL oldu. Artısı eksisi nedir bilgilendirebilir misiniz?

Oyun odaklı düşünüyorum da daha monitör alması da var. Pahalıya patlıyor bana :D önerileriniz için teşekkür ederim mutlaka ikisinden birini alacağım.

Altta bu sistemi gördüm.

Buna işlemci olarak AMD Ryzen 5 5600 MPK 6 çekirdek 12 thread 3.5/4.4GHz

Ve monitör olarak AOC 27G2SAE/BK 27″ 1MS 165HZ FreeSYNC Premium VA Full HD Gaming Monitör

Bunları ekledim toplam 26084 TL oldu. Artısı eksisi nedir bilgilendirebilir misiniz?

Fiyatına gôre iyi bir sistem yapabilirsen islemciyi 5600 yap al

Singlemi yoksa rekabetci oyunmu oynuyorsun genelde

2023'ün son çeyreğindeyiz artık bir sistem alınıyorsa, AM5 almanız tamamen sizin faydanıza olacaktır.
Intel'in LGA1700 soketi bu ay tanıtılacak olan 14. nesil ile sonlanmış olacak AM5'e 2025 ve ötesine söz vermiş bir AMD varken ölmek üzere olan LGA1700 soket Intel'e yatırım yapmak anlamsız kalacaktır, yenilikçi bir upgrade yapamamanız bir yana piyasada elinizdeki işlemciyi satarken de alıcı bulamayacaksınız, Türkiye'de yaşıyoruz upgradability bizim için çok önemli gerekiyorsa 3 fazla koyun ama AMD sistem toplayın hocam nacizane görüşüm bu yönde.

Normalde sadece CS2 oynuyorum şu anlık ama multiplayer oyunlara da başlayacağım. Yaptığım eklemeler benim hoşuma gitti almaya gidebilirim her an :D

İçine sindiyse hocam al geç internette test videoları var onlara da bak evet AM5 sistem ilerisi için iyi ama buseferde ekran kartından kısman gerekecek 3070 kullandım 3 yıl halen bana mısın demedi ama 4070 Ti aldım 4060 Ti de seni rahat 5 sene götürecek bir kart gerek yazılımyla gerek gücü ile millet 1070 Ti de halen oyun oynuyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı