Hikayeli oyunlarda yüzde kaç oluyor, rdr witcher gibi.Değiştirmeyi düşünüyorum hocam monitörü, peki sence cpu değerinin yükselmesi normal midir? alalı 10 gün falan oldu ona göre aldığım yere geri götüreyim.
Şöyle hocam, oyunlarda bir takılma yok gayet iyi performans alıyorum. Oyun oynarken cpu değeri %80-90 olunca biraz soğuyorum.Hocam yapsa bile çok düşük yapar fark etmezsiniz bile. Bende önceden R5 5600 RX 7700 XT vardı çok az darboğaz vardı. Sadece birkaç oyunda belli oluyordu.
GTA 5 de denedim, görev yaparken hikaye kısmını hiç atlamadım. Cpu %80 civarı, Gpu ise %90-95 oluyor.Hikayeli oyunlarda yüzde kaç oluyor, rdr witcher gibi.
Soğutucu ile alakalı yokki. Sıcaklık dememiş adam.Soğutucu yetersiz olabilir mi sıvı mı? kule tipi mi? Bende de aynı sistem var ve hiç bu kadar yüksek değerleri görmedim en fazla cpu 80 gpu 75.
Soğutucu yetersiz olabilir mi sıvı mı? Kule tipi mi? Bende de aynı sistem var ve hiç bu kadar yüksek değerleri görmedim en fazla CPU 80 GPU 75.
Sıcaklık diye okudum pardon.Soğutucu ile alakalı yokki. Sıcaklık dememiş adam.
Oyun oynarken üstte çıkan cpu kullanımından bahsediyorum hocam.Sıcaklık diye okudum pardon.
Stres testinde normal değerler çıkıyor, fakat oyun oynarken artıyor. Mesela 60-65 derken 80-90 görüyor. Anlamadım bende, gpu da çok yüksek oluyor.Stres testi yapar mısın hocam.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.