Elektronik Ryzen 5 7500F, RTX4060 Ti sistem 26.499 TL

Hocam anlamadım sistemde siz asus ürünü seçtiniz ama size aynı paraya rampage ürünü mü gönderdiler?

Hocam anlamadım sistemde siz asus ürünü seçtiniz ama size aynı paraya rampage ürünü mü gönderdiler?
MSI seçtim stok yok diye hazır sisteme rampage kasa ve PSU eklenmiş. Güzel tezgah ama yemez sadece bilmeyen takip etmeyen çoluk çocuğu yerler bu işlerle.

Bütçeyi o kadar aştım ki ne soğutmaya ne ekrana para kaldı anakarti A620M yapıp onu 7800XT mi yapsam.

Bu kadar zorlamaya gerek yok bence butceyi. 4070 sistem QHD olarak sana yeter diye dusunuyorum.

Bu kadar zorlamaya gerek yok bence butceyi. 4070 sistem QHD olarak sana yeter diye dusunuyorum.
Yani 7700xt almayayım ben qhd olarak bile
oynamam büyük ihtimalle full hd monitor alacam ilk etapta bütçeden dolayı.

Yani 7700XT almayayım ben QHD olarak bilem
Oynamam büyük ihtimalle Full HD monitor alacağım ilk etapta bütçeden dolayı.

Yani 7700XT almayayım ben QHD olarak bilem.
Oynamam büyük ihtimalle Full HD monitor alacağım ilk etapta bütçeden dolayı.

4070 varken 7700XT tercih etmeyin.

Soğutucu masrafı ve ram değiştirince bir esprisi kalmıyor. Pahalı.

224 XTS 1k. RAM ise degistirmek sart degil.
SSD yerine RAM yazmışım kusura bakma. İşlemci 5200 üstü desteklemiyor RAM değiştirmek gereksiz doğru. Bu kadar para verip o SSD'yi sisteme takmak hiç uygun değil.

SSD yerine RAM yazmışım kusura bakma. İşlemci 5200 üstü desteklemiyor RAM değiştirmek gereksiz doğru. Bu kadar para verip o SSD'yi sisteme takmak hiç uygun değil.
224 XTS 1200+ TL. Değişimler ve mecburi soğutucu eklemesi sonrası fiyat esprisi kalmıyor maalesef yoksa şimdiye stok bitmişti. Bakalım diğer sisteme ne fiyat isteyecekler ne sunacaklar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…