Elektronik Ryzen 5 7500F, RTX4060 Ti sistem 26.499 TL

Hocam anakart değiştirmekten vazgeçtim çok aşırı bir fark yok RAM slotları dışında herhalde.
Bir de bu PCI 5.0 Desteği varmış AM5 platformunda ama anakartın özelliklerinde göremedim?

Eki Görüntüle 1953734

Hocam anakart değiştirmekten vazgeçtim çok aşırı bir fark yok RAM slotları dışında herhalde.
Bir de bu PCI 5.0 Desteği varmış AM5 platformunda ama anakartın özelliklerinde göremedim?

Eki Görüntüle 1953734
1695445782941.png

https://www.technopat.net/2023/04/03/uygun-fiyat-sayisiz-kisitlama-amd-a620-anakart-ozellikleri/#:~:text=B650%20de%20bir%20USB%2020Gbps,8%20modunda%20çalışmasına%20izin%20vermiyor.

bu konuyu okudum da a620 benim için yeterli gelmeyecek cok farklılıklar varmış.

Son düzenleme:
Var mı? Bu bütçede daha iyi tavsiyeniz ona da yonelebilirim?

Kendiniz toplayın böyle dandik parçalara para vermektense ben şahsen 4060 Ti'a para vermem isterse DLSS 755 olsun Türkiye fiyatı olması gerektiğnden fazla burada bir üçkağıtçılık var firmalarda 4060 Ti 400 dolardan bir kuruş yukarı etmez adamlar burada TUF modeline ya da diğer kaliteli markalara 16 17 yazmışlar bu fiyatı hak eden bir kart değil 4060 Ti ben şahsen bu paraları vermektense ikinci el bir RX 6800 yapar sistem bileşenlerini de sıfır kurarım böyle aptal sistemlere 26 bin verip bir de rezil bir performans alırsam o PC'yi yakarım.

@Caner Uncu.

Hocam 1 TB Goodram SSD ekleyip sipariş ettim. Çok ilgilendiniz her soruma cevap verdiniz sevgili @Prime777 ile beraber teşekkür ederim ikinize de. Maddi olarak kısıtlı olmasam yükseltecek çok şey vardı ama olsun. Ellerinize sağlık. Geriye Wi-Fi ve soğutucu derdi kaldı :)
anakartı ne yaptınız hocam ? a620 mi b 650 mi ?

Kendiniz toplayın böyle dandik parçalara para vermektense ben şahsen 4060 Ti'a para vermem isterse DLSS 755 olsun Türkiye fiyatı olması gerektiğnden fazla burada bir üçkağıtçılık var firmalarda 4060 Ti 400 dolardan bir kuruş yukarı etmez adamlar burada TUF modeline ya da diğer kaliteli markalara 16 17 yazmışlar bu fiyatı hak eden bir kart değil 4060 Ti ben şahsen bu paraları vermektense ikinci el bir RX 6800 yapar sistem bileşenlerini de sıfır kurarım böyle aptal sistemlere 26 bin verip bir de rezil bir performans alırsam o PC'yi yakarım.

Hocam dolar kurundan haberiniz yok herhalde firmalarda bindiriyor üstüne yapacak bir şey yok kaderimiz bu bizim bu ülkede. Bugün almadığına yarın pişman oluyorsun.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı