Ryzen 5 7500F sistem iyi mi?

Proartın olayını pek bilmiyorum açıklarsanız çok sevinirim.
ProArt Asusun ROG STRIX ve TUF gibi bir diğer serisi. Amacı daha cok profesyonel kullanicilari memnun etmek oldugundan cok sessiz calisan kartlar ve RGB falan yok ustlerinde. Ama tek eksileri fiyatları. Normal kartlardan daha pahali ProArt kartlar.

İnceleyeceğim teşekkürler.
+400 TL verip ekran kartını OC yapabilirsiniz. Ayrıca beyaz kasa seviyorsanız, +200 verip beyaz kasa almak da mantıklı. Beyaz kasanın tipi daha çok hoşuma gitti. Ayrıca anakartı da +1200 civarıyla ATX'e yükseltebilirsiniz, 58 bin bütçeniz var ise bunları yükseltip alın derim.

+400 TL verip ekran kartını OC yapabilirsiniz. Ayrıca beyaz kasa seviyorsanız, +200 verip beyaz kasa almak da mantıklı. Beyaz kasanın tipi daha çok hoşuma gitti. Ayrıca anakartı da +1200 civarıyla ATX'e yükseltebilirsiniz, 58 bin bütçeniz var ise bunları yükseltip alın derim.

Aslında çok daha düşük bir bütçem vardı fakat sizin de söylediğiniz gibi almışken bu olsun şu olsun diyerek buralara çıktım ama bir yandan da sizin söylediğinizde mantıklı geliyor almışken iyisini almakta var.

Aslında çok daha düşük bir bütçem vardı fakat sizin de söylediğiniz gibi almışken bu olsun şu olsun diyerek buralara çıktım ama bir yandan da sizin söylediğinizde mantıklı geliyor almışken iyisini almakta var.
Benim attığım sistemde bu yükseltmeleri yapsak bile sizin ana konudaki bütçeye ulaşmıyor ve daha çok içine siniyor insanın.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı