Ryzen 5 7600 + RTX 5060 Ti hazır sistem alınır mı?

Bütçe
60 000 - 65 000 TL

selim900

Yoctopat
Daha fazla  
Merhaba,
Rekabetçi oyunlar haricinde AAA seviye dahil her seviye oyunu oynayabileceğim hazır bir sistem satın almak istiyorum. Bütçem 60 bin lira olup 65 bin liraya kadar esneyebilirim.
Aşağıda linkini bırakacağım sistemi oldukça beğendim.

Bilgisayarlardan pek anladığım söylenemez, sizce bütçem dahilinde bu sistemi almak mantıklı mı? Hangi parçaları özelleştirebilirim? Monitör olarak 1080p 144 Hz kullanmayı planlıyorum. 4 - 5 sene sonra işlemci veya ekran kartını yükseltebilmem için dikkat etmem gereken bir parça var mıdır?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba,
Rekabetçi oyunlar haricinde AAA seviye dahil her seviye oyunu oynayabileceğim hazır bir sistem satın almak istiyorum. Bütçem 60 bin lira olup 65 bin liraya kadar esneyebilirim.

Bilgisayarlardan pek anladığım söylenemez, sizce bütçem dahilinde bu sistemi almak mantıklı mı? Hangi parçaları özelleştirebilirim? Monitör olarak 1080p 144 Hz kullanmayı planlıyorum. 4 - 5 sene sonra işlemci veya ekran kartını yükseltebilmem için dikkat etmem gereken bir parça var mıdır?

Toplama ile RX 9070 XT toplayabilirsin.

Merhaba,

Gel sana şöyle yapalım. Kendi imkanım yok ama sana şunu öneririm. 9 taksit imkanı da var. Yani aylık 5600'e bu kasayı alabiliyorsun. Gamers Arena PCH GA 16GB RTX5060TI AMD RYZEN 5 7500X3D 16GB DDR5 1TB SSD 750W OEM PAKET - Fiyatı, Yorumları

İşlemcisi daha iyi, SSD daha iyi, istersen yanında monitör de var daha uygun fiyata.
Sıvı soğutuculu istersen aynı kasanın bu versiyonu var:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı